Adetim biteli 5 gün oldu ama hala lekelenme var neden olabilir?

summerbreze

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2025
11
4
1
33
Merhaba hanımlar adetim biteli bugün 5. Gün normalde de adet sonrası 2 gün kahverengi lekelenmem olurdu ama bu sefer hem kasık ağrım var hem de idrarımı yaptıktan sonra peçetede kahverengi mukuslu leke görüyorum. Adet sonrası sürekli ilişkiye girdik bebekte istiyoruz ama yerleşme kanaması 5 gün sürmez diye okudum. Test yaptım sonuç negatif sizce neden olabilir ?

Bazen kalabilir içerde kan birikebilir sonradan parça parça o pis kan gelebilir. Hatta kşmisinde bi önceki döngüsünden kalan pis kan ovülasyon dönemi akıntıyla beraber gelebiliyor

Sabah aynı sorundan Dr gittim.ama benim adetim az az gelerek 8 günde bitmişti.5 gündür temizdim sabah yine silince peceteye geldi.korktum Dr gittim.hicbir sorun yok dedi dr.bazen içerde kalan kan bu şekilde gelebiliyor dedi bende anlamadım zaten sildikce gele gele bitmişti 5 gün sonra yine aynısı.sorun yokmuş alttan karından herturlu bakıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…