Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar hayırlı akşamlar bana yardımcı olabilir misiniz hastalığım bitti bu gün ama leke geliyo yani hiç böyle olmazdı adetim siz ne olabilir bunu sebebi.Teşeklür ederim
Merhaba kızlar hayırlı akşamlar bana yardımcı olabilir misiniz hastalığım bitti bu gün ama leke geliyo yani hiç böyle olmazdı adetim siz ne olabilir bunu sebebi.Teşeklür ederim
Hayırlı akşamlar adetin bittince kaç gün sonra lekelenme olduki zaten kaç sürüyor bunları bilmeden yorum yapamayız canım normalde benim adetim 5 gün sürüyor ama bazen hava değişimi mevsim setres içerde bi yerde kalan kan olabilir sonuçta vajinanın içi dümdüz değil canım oyleyse endişe etmene gerek yok