Adetim çok gecikti neden fikri olan varmıdır ?

trustmemaybe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2021
11
0
1
29
Adetim baslayalı 11 gün geçti ve halen adetim gelmiyor göğüslerim hassas geçen 2 ayki periyodumda düzenli olarak olmuştum bu ay karın ağrım ara sıra oluyor ama diğer bütün belirtiler var aknetrent kullanıyordum bırakalı 3 bucuk hafta oldu adetim baslayalıda 11 gün oldu halen gelmiyor neden acaba test te yaptım cinsel ilişki yaşamamama rağmen oda negatif çıktı

Doktora gittinizmi

Hormon tahlillerinizi yaptırın. Mevsim geçişinden de etkilenebilir başka bir sebep de olabilir

Doktora gittinizmi
Aknetrent kullanırken yani geçtiğimiz 2 ay boyunca düzenli adetimi oldum doktorada gidiyordum iç hastalıklarına gittim bütün kan değeelerime baktırdım cildiyeye gittim ondada baktılar normaldi sadece aknetrent böyle gecikme yapabilir felan demislerdi ama bırakalı 3 bucuk hafta oluyor sınavlarımın açıklanma gününe geldi adet zamanım stres cok yaşadım sınavlarımdan ötürü ve 11 gün gecikti takvime göre ovulasyonumuda olmustum pms den önce pms de vücudum ödem topladı göğüslerim halen hassas ama karın ağrım yok bisiyim yok tatlı krizlerim var diğer herşey var yani bu gün 11. Gün gecikmede

Kullandığınız ilaçla birlikte yaşadığınız stres etki etmiş olabilir. Düşünmeyin kafanızda rahat olun. Olacaksınızdır

Benim de aynı şekilde canım 4 gün geçti adetim ve baş dönmem mide bulantım var ama dün kan testinde çıkmadı ne olabilir bilemiyorum doktora falan göründün mu ne olabilir

Kullandığınız ilaçtan kaynaklı olabilir
Doktora gittinizmi
Aknetrent kullanırken yani geçtiğimiz 2 ay boyunca düzenli adetimi oldum doktorada gidiyordum iç hastalıklarına gittim bütün kan değeelerime baktırdım cildiyeye gittim ondada baktılar normaldi sadece aknetrent böyle gecikme yapabilir felan demislerdi ama bırakalı 3 bucuk hafta oluyor sınavlarımın açıklanma gününe geldi adet zamanım stres cok yaşadım sınavlarımdan ötürü ve 11 gün gecikti takvime göre ovulasyonumuda olmustum pms den önce pms de vücudum ödem topladı göğüslerim halen hassas ama karın ağrım yok bisiyim yok tatlı krizlerim var diğer herşey var yani bu gün 11. Gün gecikmede
Kullandığınız ilaçtan kaynaklı olabilir

Benim de aynı şekilde canım 4 gün geçti adetim ve baş dönmem mide bulantım var ama dün kan testinde çıkmadı ne olabilir bilemiyorum doktora falan göründün mu ne olabilir
İşte ben gittim 2 aydır düzenli olarak kan değerlerimde vitamin ve trioid bozukluğu çıktı başka bişiyim yoktu fakat aknetrentin bozduğunuda stresle birlikte düşünüyorum herşey var dediğim gibi karın ağrım yok

Troid de etki eder bak

Troid de etki eder bak
Şöyle diyim troide baktırdığımda adetliydim ondan sonraki ayımdada takvime uygun geldi adetim o çok etki etceğini düşünmüyorum bu ay dediğim günü 21 günün üzerinden 11 gün geçti cinsel ilişki yaşamadığım halde idrar testi yaptım yani eczaneden alıpta oda negatif halen mesela masa üstünde duruyor halen negatif silik cizgi bile yok üstünde herşeyim var karın ağrısı hariç ama adet olamıyorum

Bekle bakalım biraz daha belkide stresten dolayı olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…