S sngl gul Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2025 12 0 1 Çarşamba 08:47 Konu Sahibi Konu Sahibi sngl gul #1 Adetim düzensz kadın doguma gittim hersey temiz çıktı ama hamile kalamıyorum
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 11.474 8.142 448 36 istanbul Çarşamba 10:44 Konu Sahibi Konu Sahibi sngl gul #2 yumurtlama testlerini deneyın
S sngl gul Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2025 12 0 1 Dün 20:12 Konu Sahibi Konu Sahibi sngl gul #3 nurbanu7 .!.: yumurtlama testlerini deneyın Genişletmek için tıkla... Denedim hatta yumurta catladı yine kalamadım .
nurbanu7 .!.: yumurtlama testlerini deneyın Genişletmek için tıkla... Denedim hatta yumurta catladı yine kalamadım .
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 11.474 8.142 448 36 istanbul Dün 22:35 Konu Sahibi Konu Sahibi sngl gul #4 sngl gul .!.: Denedim hatta yumurta catladı yine kalamadım . Genişletmek için tıkla... Canım stresi azaltmaya çalış bende yapıyorum test bende kalamadım ama ümidi kesmek yok Allah büyük :)
sngl gul .!.: Denedim hatta yumurta catladı yine kalamadım . Genişletmek için tıkla... Canım stresi azaltmaya çalış bende yapıyorum test bende kalamadım ama ümidi kesmek yok Allah büyük :)
S sngl gul Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2025 12 0 1 Dün 23:01 Konu Sahibi Konu Sahibi sngl gul #5 nurbanu7 .!.: Canım stresi azaltmaya çalış bende yapıyorum test bende kalamadım ama ümidi kesmek yok Allah büyük :) Genişletmek için tıkla... İstemsz stres ve beklenti oluyor . İnşallh Rabbim nasip eder hepimize en kısa zamanda
nurbanu7 .!.: Canım stresi azaltmaya çalış bende yapıyorum test bende kalamadım ama ümidi kesmek yok Allah büyük :) Genişletmek için tıkla... İstemsz stres ve beklenti oluyor . İnşallh Rabbim nasip eder hepimize en kısa zamanda