• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetim gecikti 4 gün

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kralicem34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2025
9
0
1
28
Merhaba arkadaşlar 4 gün geçikti adetim
Pcosum normalde hiç gecikme olmazdı 17 günde bir olan ben bu ay 4 gün geciktim
Nerdeyse baya baya belirtiler var
Yumurtlama oldu 23 27 28 eylülde değerlendirdik
Yumurtlama dan sonra sürekli ara ara kasık belirtiler agrılarım oldu
Şimdide son 1 buçuk haftadır şeffaf sümüksü akıntı , arada acık kahve sümüksü akıntı geldi
3 gün evvel pembemsi kanama geldi kısa süreli 1 kere ve daha gelmedi
Bugünde akıntı geldi sümüksü
Noluyor anlamadım adetimin geciktiği 1 inci günü test yaptım negatif çıktı

geçen ay ben de 5 gün geciktim ve normalde hiç gecikmem olmazdı ama maalesef regl oldum ama sizin gibi belirtilerim yoktu, sizin belirtiniz gebeliği düşündürtebilir, gebelik yoksa da o şekilde kan gelmesi de iyi bir şey olmayabilir , testi tekrarlayın bence , sabah negatif akşam tekrar yaptığında pozitife dönen bile var ki sizin günler geçmiş testi yapalı

geçen ay ben de 5 gün geciktim ve normalde hiç gecikmem olmazdı ama maalesef regl oldum ama sizin gibi belirtilerim yoktu, sizin belirtiniz gebeliği düşündürtebilir, gebelik yoksa da o şekilde kan gelmesi de iyi bir şey olmayabilir , testi tekrarlayın bence , sabah negatif akşam tekrar yaptığında pozitife dönen bile var ki sizin günler geçmiş testi yapalı
Kan verdim 0.100 😣😞

Sonuç nedir canım benimde 4 gün geçikti ama testler negatif
5 inci gün gecikme çok kahverengi akıntım var test sanki gölgeli gibi bilmiyorum ya

Eklentiler

• 1760880216060.webp
    1760880216060.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_20251019_160358_412.webp
    IMG_20251019_160358_412.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 14
Back
X