adetim gecikti acaba hamile miyim?

asaletlim

melek annesi
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
434
0
96
36
Belçika
slm arkadaslar ben subatin 3 unde 2,5 aylik bebegimi dusurdum kanamam 5 gun surdu kesildi ustunden bir ay gecti martin 3unde adet gormem lazimken ben hala adet gormedim gogulerim sizliyor gogus uclarim fena sekilde kasiniyor hafif bel agrim da var ve 5 gundur de sari renkte akintim gelmeye basladi aceba hamile kalmis olabilirmiyim bilginiz varmi dusukten sonra hemen hamile kalinirmi daha test yaptirmadim .....:59:

slm arkadaslar ben subatin 3 unde 2,5 aylik bebegimi dusurdum kanamam 5 gun surdu kesildi ustunden bir ay gecti martin 3unde adet gormem lazimken ben hala adet gormedim gogulerim sizliyor gogus uclarim fena sekilde kasiniyor hafif bel agrim da var ve 5 gundur de sari renkte akintim gelmeye basladi aceba hamile kalmis olabilirmiyim bilginiz varmi dusukten sonra hemen hamile kalinirmi daha test yaptirmadim .....:59:

canım bende geçen yıl 1.5 aylık düşük yaptım düşükten sonra hamile kalman büyük ihtimal ama drlar en az 3 ay rahimin dinlenmesi lazım diyorlar bence hemen bir dr a git gebeysen tehlikeli olabilir mutlaka dr gözetimi gerekebilir canım benim allah gönlündeki muradı nasip eder inşallah:emir_bebek:

benimde bi arkadaş düşük yaptı doktor onlarada 1,5 ayla 3 arası süre istemiş yanılmıosam 1,5 ay sonra gebe kaldı neden olmasın. inş sana bi ararı olmıcaksa gebesindir canım :emir_bebek:

benim dokrotumda biraz ara vermemi onerdi zaten ben tup bebekle hamile kalmistim ilk gebeligimdi ama dustu dis gebelik olustugu icin dusugumde kurtas falan olmadim kendim evde dusurdum doktorum normal yoldan kalabilirsin dedi ama yine risk olablir demisti bu ay gunum gecti acaba kaldimmmi meraktan catliyom ama bi yandanda test yapmak ici n erken diye dusundum umutlanmak istemedim varsa vardir dedim ve bekledim daha gelmedi kanamam ama sari kahve tonda akintim var bide cok terliyom iki gundur yarina kadar gelmezsse evde test yapacam

Back
X