Herkese merhabalar. Geçen ayki denememiz olmamıştı, bu ay biraz daha umutluydum ama adetim gecikmesine karşın iki test yaptım ikisi de negatif.
Normalde 28 günde bir adet görüyorum.Bu nadiren 29, 26 ya da 27 de oluyor ama dediğim gibi çok nadiren. Yani son 1 yılın ortalaması 28 gün. Son adet tarihim 26 Aralık. Yani bugün döngümün 30. günü ama hala adet olmadım.
21 Ocakta test yaptım negatif çıktı. Belki test dandiktir dedim dün predictor early aldım o da negatif çıktı. Ben adet belirtilerini çok yoğun yaşayan biriyim. Bu bir kaç gündür ama kasıklarımda sadece bir ağrı oluyor. İki sabahtır çok hafif midem bulanır gibi oluyor. Ve normalde adet görmeden 1 hafta öncesinde göğüslerim, ellerim, karnım şişerken bu belirtilerin hiç biri yok sadece bugün göğüslerim şiş uyandım.
Bunların hepsi aynı zamanda benim yaşadığım adet belirtileri olunca, test de negatif çıkınca gidip kan testi yaptırmadım dün, adet olucam heralde diye. Bugün de kan versem pazartesi elime ulaşacak, özellerde 100 liradan aşağı değil.
Sizin de fikirlerinizi almak istedim...