Adetim gecikti ama test negatif

Mssd

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2023
125
24
13
49
Arkadaşlar merhabalar
Illa ki bu konu ile ilgili konu açılmıştır ama çalıştığım icin cok vaktim olmuyor bakmaya.
Benim adet tarihim dündü hic şaşmaz. Ama adet olmadım. Ne lekelenme ne de agrim yok. Ama gebelik belirtim de yok sadece 4 gün önceye kadar hep akintim ve sol kasik agrim vardi o da yok. Bu sabah erken gebelik testi yaptım ama negatif. Ovulasyona bakmıştım. Adetim de düzenli. Acaba birkaç gun sonraya pozitif gorur muyum ya da acilde kan versem. Tecrübeleri olan paylaşırsa sevinirim. ALLAH İSTEYEN HERKESE ANNE OLMAYI NASIP ETSIN İNŞALLAH

Bence bir kaç gün daha bekleyip gecikme devam ederse sadece kan testi yaptırın derim. Sağlıklı net bir sonuç elde edersiniz. Umarım gebesinizdir 🌱

Arkadaşımın 10 gün boyunca negatif çıktı kan sonucunda pozitif gördü kesinlikle en iyisi kan vermek😍

Bence bir kaç gün daha bekleyip gecikme devam ederse sadece kan testi yaptırın derim. Sağlıklı net bir sonuç elde edersiniz. Umarım gebesinizdir 🌱
Beklemekten baska care yok tabi de iste acaba mi sorusu sürekli kafamda. Insallah cok istiyoruz.

merhaba regl 1 gün gecikince ben de negatifi gördüm. yumurtlama ne zamandı önemli olan bu

B
evet :)) test yaparsan sonucu yaz buraya canım ben de yazacağım :))
Benim yumurtlamadan beri her tuvaletimi yapmadan peceteyle siliyorum hep islaklik akinti geliyor. Siz de de var mj

Back
X