Adetim gecikti ama test negatif

Ben de 7 aydır deniyorum evet az geliyor ilk bir sene normal deniyor ama insan hiç olmayacak mı diye endişe ediyor işte
Kesinlikle. Sorun mu var acaba diye psikolojisi bile bozuluyor insanin. Hele ilk aydan hamile kalanlarda olup. Bende ne eksik diye düşünmeden duramiyor insan

Insallah sizin gebelik olur. Guzel haber veriirsjnjz

Kesinlikle. Sorun mu var acaba diye psikolojisi bile bozuluyor insanin. Hele ilk aydan hamile kalanlarda olup. Bende ne eksik diye düşünmeden duramiyor insan

Insallah sizin gebelik olur. Guzel haber veriirsjnjz
Canım ilk zamanlar korunuyor muydunuz

Adet olmadım kan verdim ama 0.100 çıktı 🥹
Insallah gec döllenme felan olur. Degilsede bir an once adet olursunuz ki duzeniniz bozulmaz umarjm. Hakkımızda hayırlısı. ALLAHIM en dogru zamanda bizlerede nasip eder insallah. 🥰🥰

Insallah gec döllenme felan olur. Degilsede bir an once adet olursunuz ki duzeniniz bozulmaz umarjm. Hakkımızda hayırlısı. ALLAHIM en dogru zamanda bizlerede nasip eder insallah. 🥰🥰
geç döllenme sanmıyorum ovülasyon testi ile ilerledim yumurtlamam 9 aralıktı :63: bir an önce regli olsam da rahatlasam ne kötüymüş regli olamamak.. ilk defa böyle oldum Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

Kızlar reglime 4 gün var kasık + karın aprım ve beyaz akıntım var akıntım hergün oluyor sizce gebelik belirtisi mi 2 tane kaset testim var yapıyımmı

Kızlar reglime 4 gün var kasık + karın aprım ve beyaz akıntım var akıntım hergün oluyor sizce gebelik belirtisi mi 2 tane kaset testim var yapıyımmı
Adetini bekle canm. Bizim adet gecmesine ragmen ayni belirtilerle hasta olduk. Moralin bozulmasin. Insallah gebeliktir gec ogren tekki olsun🥰🥰🥰

Arkadaşlar merhabalar
Illa ki bu konu ile ilgili konu açılmıştır ama çalıştığım icin cok vaktim olmuyor bakmaya.
Benim adet tarihim dündü hic şaşmaz. Ama adet olmadım. Ne lekelenme ne de agrim yok. Ama gebelik belirtim de yok sadece 4 gün önceye kadar hep akintim ve sol kasik agrim vardi o da yok. Bu sabah erken gebelik testi yaptım ama negatif. Ovulasyona bakmıştım. Adetim de düzenli. Acaba birkaç gun sonraya pozitif gorur muyum ya da acilde kan versem. Tecrübeleri olan paylaşırsa sevinirim. ALLAH İSTEYEN HERKESE ANNE OLMAYI NASIP ETSIN İNŞALLAH
Merhaba sperm hücreleri 5-7 gun kadar canli kalıyormuş iliskiden sonra kanama oldu adet mi regl mi bilmiyorum emin değilim bu kanamadan sonra döllenme olur mu

Arkadaşlar merhabalar
Illa ki bu konu ile ilgili konu açılmıştır ama çalıştığım icin cok vaktim olmuyor bakmaya.
Benim adet tarihim dündü hic şaşmaz. Ama adet olmadım. Ne lekelenme ne de agrim yok. Ama gebelik belirtim de yok sadece 4 gün önceye kadar hep akintim ve sol kasik agrim vardi o da yok. Bu sabah erken gebelik testi yaptım ama negatif. Ovulasyona bakmıştım. Adetim de düzenli. Acaba birkaç gun sonraya pozitif gorur muyum ya da acilde kan versem. Tecrübeleri olan paylaşırsa sevinirim. ALLAH İSTEYEN HERKESE ANNE OLMAYI NASIP ETSIN İNŞALLAH
Bence bir kaç gün daha bekleyip gecikme devam ederse sadece kan testi yaptırın derim. Sağlıklı net bir sonuç elde edersiniz. Umarım gebesinizdir 🌱
Arkadaşımın 10 gün boyunca negatif çıktı kan sonucunda pozitif gördü kesinlikle en iyisi kan vermek😍

Kızlar benim de yumurtlama 9 aralık ve adetim 4 gün gecikti, bende de beyaz akıntı var ic camasırımı ıslatacak sekilde, regl oldum sanıp tuvalete kosuyorum, kasık agrısı bi geliyor bi gidiyor, dün hafif bi pembe kırmızı arası lekelenmem oldu kırmızılar geldi dedim ama kanama baslamadı bugün yine beyaz akıntıya döndü, dayanamadım bi kac saat önce kaset test yaptım ama maalesef ki negatif, buralardan pozitiflere dönebilir miyiz acaba🥹
Umarım hepimizde bebis vardır da müjdeleri pespese vermek nasip olur😍
Iliski 19 kasim oldu 21 kasim ella kullanıldı tarlusal kullanmaya da devam ettim 19 kasımdan kalan sperm hücreleri 5gun falan yaşıyormuş 24 kasımda kanama oldu 5 günlük 23 kasımdan sonra 19 kasimda ki iliskiden canli kalan sperm hücrelerinden dollenme olabilir mi kanama olurken

Iliski 19 kasim oldu 21 kasim ella kullanıldı tarlusal kullanmaya da devam ettim 19 kasımdan kalan sperm hücreleri 5gun falan yaşıyormuş 24 kasımda kanama oldu 5 günlük 23 kasımdan sonra 19 kasimda ki iliskiden canli kalan sperm hücrelerinden dollenme olabilir mi kanama olurken
Zannetmem. Zaten yumurta dollenmek için 24 saat canli kaliyor sonra dollenmezse adet oluyor. Ama cok cok az ihtimalle adet olup hamile kalanlarda var ama biraz insanin kendisni avutmasi olur sadece.

Arkadaşlar merhabalar
Merhaba , sonucunuz ne acaba. Ben de yaşadığınız tüm belirtiler var. 4 gün arayla evde test yaptım negatif. Kaldıracak psikolojim kalmadı.

Merhaba , sonucunuz ne acaba. Ben de yaşadığınız tüm belirtiler var. 4 gün arayla evde test yaptım negatif. Kaldıracak psikolojim kalmadı.
Adet olmuştum canim

hanımlar bebetime test yaptım sizce hamile miyim

Eklentiler

• IMG_2137.webp
    IMG_2137.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 234
Banada yardımcı olur musunuz kafam aşırı karışık en son 1 aralıkta ilişkimiz oldu 11 ocakta adet olamam lazım olmadım 22 gün önce beraber oldum yani 4 gün önce 1.8 dün 2.3 bugün 2.6 kan testi yükselir mi

Back
X