- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi sofistik33
Kan testi negatif cıkıp sonra adet olan yogun degil tabi sonrasında hamile oldugunu ögrenen var mı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buraya en son ben yazmisim o ay hamile kaldim :)merhaba arkadaşlar kendimden örnek vermek istiyorum. adetim hep düzenlidir ve eşimle 8 aydır denememize rağmen bebeğmiz olmadı. bu ay doktora gittim 8 ağustos tarih doktor yumurtlamamın olmadığını testte çıkmadığını söyledi üzüldük. adetinin ikinci günü gel yumurta takibi yapacam dedi. adetim 15 ağustosta olacaktı fakat günü geçti testler alıyorum yapıyorum negatif iyisini de alsam negatif en son 5 gün bekleyip kan tahliline gittim ve değerim 12 çıktı.3 gün sonra 61 eyükselmişti. testlerde pozitif çıkmamasının nedeni ise geç döllenmeymiş yani adet olmaya yakın yumurtlamışım ve doktor o yüzden yumurtlamamı görmemiş çok şükür şu an hamileyim mucize gibi Allah herkes nasip etsin umarım yardımcı olmuşumdur.
Hamile misiniz artık aynısını şu An ben Yaşıyorum ve cok merak ediyorum ?Adetim 4 gün gecikti evde test yaptim negatif çıktı. Şimdi 7 gün oldu . Hamile olma ihtimalim var mı ?
Bu tarz olupta hamile olduğunu ogrenenler var mı ?
Bendeee. En son 17 ocak şu ana kadar 2 kan testi verdim negatif. Bugün 9 da doktora randevum var inşallah hamileyimdirMerhaba arkadaslar yazdıklarınizi okudum
Ben en son 17 ocakta adet oldum bir daha olmadım idrar testi yaptım sabah erkenden negatif çıktı
Sonuç ne oldu benim de dokuz gün geçti teste negatif çıktı ama çok düzenliydi adetimBenim ki 8 gün geçti bugün hafif mide bulantısı var . Uyanamadigim için gidemedim tahlil yaptırmaya.korkuyorum yine olumsuz olacak diye
![]()
Benim adetimscanım bence kan testi yaptir hamile isen zaten onda çıkar bazen adet başka nedenlerden de geçirebiliyor emin olmak için yaptir.
Benimki de 2 gündür geciyo nirmde üç dört aydır düzenli adet tarihine iki gün kala test yaptım çıkmadı şimdi ise iki gün geciyoSonuç ne oldu benim de dokuz gün geçti teste negatif çıktı ama çok düzenliydi adetim