Adetim gecikti ama test negatif

merhaba arkadaşlar kendimden örnek vermek istiyorum. adetim hep düzenlidir ve eşimle 8 aydır denememize rağmen bebeğmiz olmadı. bu ay doktora gittim 8 ağustos tarih doktor yumurtlamamın olmadığını testte çıkmadığını söyledi üzüldük. adetinin ikinci günü gel yumurta takibi yapacam dedi. adetim 15 ağustosta olacaktı fakat günü geçti testler alıyorum yapıyorum negatif iyisini de alsam negatif en son 5 gün bekleyip kan tahliline gittim ve değerim 12 çıktı.3 gün sonra 61 eyükselmişti. testlerde pozitif çıkmamasının nedeni ise geç döllenmeymiş yani adet olmaya yakın yumurtlamışım ve doktor o yüzden yumurtlamamı görmemiş çok şükür şu an hamileyim mucize gibi Allah herkes nasip etsin umarım yardımcı olmuşumdur.

merhaba arkadaşlar kendimden örnek vermek istiyorum. adetim hep düzenlidir ve eşimle 8 aydır denememize rağmen bebeğmiz olmadı. bu ay doktora gittim 8 ağustos tarih doktor yumurtlamamın olmadığını testte çıkmadığını söyledi üzüldük. adetinin ikinci günü gel yumurta takibi yapacam dedi. adetim 15 ağustosta olacaktı fakat günü geçti testler alıyorum yapıyorum negatif iyisini de alsam negatif en son 5 gün bekleyip kan tahliline gittim ve değerim 12 çıktı.3 gün sonra 61 eyükselmişti. testlerde pozitif çıkmamasının nedeni ise geç döllenmeymiş yani adet olmaya yakın yumurtlamışım ve doktor o yüzden yumurtlamamı görmemiş çok şükür şu an hamileyim mucize gibi Allah herkes nasip etsin umarım yardımcı olmuşumdur.
Buraya en son ben yazmisim o ay hamile kaldim :)

Banada yardımcı olun kızlar adetime 6 gün var kan testi yaptırdım 4.08 çıktı sonuç referans aralıgıda 0-5 sonuç ne oluyor

Merhabalar yeni evliyim.yani 9 ay oldu Her zaman deniyoruz ama bir türlü olmuyor,ama benimde adet düzensizliğim var 20 gün oldu adet olmayalı,test yaptım negatif ama halen adet görmedim sebebi nedir Lütfen bilgi verin ???

Bende gebeyken şişkinlik. Yoktu hicbir belirti de. Hatta umudumu ytirmistim artik nede olsa cikmaz diye yaptim gunum oldugu gun yaptm geçmeden direk cikti. Ellerm titryrdu mutluluktan. Bi oglm var Bi haftadr gunum gecyr olmadm iki defa test yaptm cikmadi. Bende tedrgnm en som üç gün once yaptm p tesiye kdr olmazsam gideceğim sağlık ocagna kanka vercem hepimzn hakknda hayrlsi:anneadayı::halay:

Merhaba arkadaslar yazdıklarınizi okudum
Ben en son 17 ocakta adet oldum bir daha olmadım idrar testi yaptım sabah erkenden negatif çıktı

Gec ovulasyon yasanmis da olabilir. Regliniz duzenli miydi? Benim cok duzenlidir. Hamilelik bekledigim ay reglimden once 2 test yaptim negatifti. Reglimin gelecegi tarihten 2 gun sonra test yaptim yine negatifti, 3. gun yine test yaptim. Yine ve yine negatifti. Birkac saat sonra tam testi atacaktim bi baktim cok siliiiiik bir cizgi dahs var. Onceki gun yaptigim testi buldum copten onda da cok silik bi cizgi belirmisti. Sonradan gorunen sonuclari dikkate almayin diyolar ams 2 gun sonra yaptigim test normal iki çizgiydi. Bir de testim hassasiyetine gore sonucun gorunmesi degisebiliyormus. Regliniz duzenliyse 5 gun pozitif cikmasi icin yeterli olan bir sure diye dusunuyorum. Umarim gonlunuzden fecen gibidir sonuc. 🤗

merhaba arkadaşlar. yardımcı olursanız sevinirim; 10 şubatta eşimle korunmasız birlikte olduk 24 şubat adet olmam gerekiyordu adetim 2 gün gecikince kan verdim negatif çıktı. göğüslerim çok ağrıyor üstüne bile yatamıyorum, hergün adet olacak gibi ağrım oluyor sonra geçiyor. bugün itibari ile adetim 9 gün gecikti idrar testi yaptım negatif çıktı gene :KK43: sizce nedir?

Back
X