• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim gecikti ama testler negatif

Merve2143

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
11
1
86
30
Merhaba annişler ve anniş adayları :) sat tarihim 17 Nisan normalde 15 Mayıs adet görmem gerekiyordu ama 4 gündür gecikti ve sabah iç çamaşırımda pespembe bi lekelenme gördüm fakat testler negatif. Bu ay tam günlerine dikkat edip denemiştim midem bulanıyor sürekli uyumak istiyorum. Geç döllenme olabilir mi ? Tecrübe eden arkadaşlarımdan yardım bekliyorum:) 💋

İnşallah ama ağrım şu dk şiddetlenmeye başladı sanırım adet olacağım bu ay çok umutluydum
Yerleşme ağrısı da olabilir. Net bir şey demek mümkün değil mesela ben adet olmaya 1 hafta 10 gün kala hafif hafif göğüs sızlaması ile şüphelenmiştim, sürekli kasık ağrısı çekiyordum buna rağmen adete 2 gün kala negatif çıktı sonrasında yükselmiş değer

Yani olabilir de olmayabilir de umarım

Yerleşme ağrısı da olabilir. Net bir şey demek mümkün değil mesela ben adet olmaya 1 hafta 10 gün kala hafif hafif göğüs sızlaması ile şüphelenmiştim, sürekli kasık ağrısı çekiyordum buna rağmen adete 2 gün kala negatif çıktı sonrasında yükselmiş değer
Kaçıncı gün idrar testinde çıktı acaba ?

Mrb ben bisy sormak istemiştim bu değerler benim kimyasal yaptığımı mi gösterir yoksa böyle iniş çıkış olabilir mi arada bilgisi olan yada başına gelen yardımcı olabilir mi rica etsem ?

Eklentiler

• IMG_20250518_131917.webp
    IMG_20250518_131917.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba annişler ve anniş adayları :) sat tarihim 17 Nisan normalde 15 Mayıs adet görmem gerekiyordu ama 4 gündür gecikti ve sabah iç çamaşırımda pespembe bi lekelenme gördüm fakat testler negatif. Bu ay tam günlerine dikkat edip denemiştim midem bulanıyor sürekli uyumak istiyorum. Geç döllenme olabilir mi ? Tecrübe eden arkadaşlarımdan yardım bekliyorum:) 💋
Leke varken benim negatif çıkmıştı testim

Mrb ben bisy sormak istemiştim bu değerler benim kimyasal yaptığımı mi gösterir yoksa böyle iniş çıkış olabilir mi arada bilgisi olan yada başına gelen yardımcı olabilir mi rica etsem ?
4.99 tam yükselmemiş kimyasal demek için yeterli yükseklikte olduğunu sanmıyorum

Merhaba annişler ve anniş adayları :) sat tarihim 17 Nisan normalde 15 Mayıs adet görmem gerekiyordu ama 4 gündür gecikti ve sabah iç çamaşırımda pespembe bi lekelenme gördüm fakat testler negatif. Bu ay tam günlerine dikkat edip denemiştim midem bulanıyor sürekli uyumak istiyorum. Geç döllenme olabilir mi ? Tecrübe eden arkadaşlarımdan yardım bekliyorum:)
Sonucunuz nedir acaba bende aynı durumu yaşıyorum

Back
X