İnşallah ama ağrım şu dk şiddetlenmeye başladı sanırım adet olacağım bu ay çok umutluydumYani olabilir de olmayabilir de umarım vardır bebiş
Yerleşme ağrısı da olabilir. Net bir şey demek mümkün değil mesela ben adet olmaya 1 hafta 10 gün kala hafif hafif göğüs sızlaması ile şüphelenmiştim, sürekli kasık ağrısı çekiyordum buna rağmen adete 2 gün kala negatif çıktı sonrasında yükselmiş değerİnşallah ama ağrım şu dk şiddetlenmeye başladı sanırım adet olacağım bu ay çok umutluydum
Yani olabilir de olmayabilir de umarım
Kaçıncı gün idrar testinde çıktı acaba ?Yerleşme ağrısı da olabilir. Net bir şey demek mümkün değil mesela ben adet olmaya 1 hafta 10 gün kala hafif hafif göğüs sızlaması ile şüphelenmiştim, sürekli kasık ağrısı çekiyordum buna rağmen adete 2 gün kala negatif çıktı sonrasında yükselmiş değer
Adetim düzensizdi son aylarda ama hesaplayacak olursam adetten tam tamına 4 hafta sonra sabah testinde gördüm sonra hemen kan verdim 28 mişKaçıncı gün idrar testinde çıktı acaba ?
Sağlıkla büyütürsünüz inşallahAdetim düzensizdi son aylarda ama hesaplayacak olursam adetten tam tamına 4 hafta sonra sabah testinde gördüm sonra hemen kan verdim 28 miş
Sağol canım umarım sende de vardır bebiş yoksa da önümüzdeki aylarda müjdeli haber alırsınSağlıkla büyütürsünüz inşallah
Amin inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahSağol canım umarım sende de vardır bebiş yoksa da önümüzdeki aylarda müjdeli haber alırsın
Leke varken benim negatif çıkmıştı testimMerhaba annişler ve anniş adayları :) sat tarihim 17 Nisan normalde 15 Mayıs adet görmem gerekiyordu ama 4 gündür gecikti ve sabah iç çamaşırımda pespembe bi lekelenme gördüm fakat testler negatif. Bu ay tam günlerine dikkat edip denemiştim midem bulanıyor sürekli uyumak istiyorum. Geç döllenme olabilir mi ? Tecrübe eden arkadaşlarımdan yardım bekliyorum:)
Yerleşme ağrısı olabilir bende yaşamıştım çok şiddetli sol kasık ağrısı aşırı siddetliydiİnşallah ama ağrım şu dk şiddetlenmeye başladı sanırım adet olacağım bu ay çok umutluydum
Hamilemiymişsiniz peki ?Leke varken benim negatif çıkmıştı testim
4.99 tam yükselmemiş kimyasal demek için yeterli yükseklikte olduğunu sanmıyorumMrb ben bisy sormak istemiştim bu değerler benim kimyasal yaptığımı mi gösterir yoksa böyle iniş çıkış olabilir mi arada bilgisi olan yada başına gelen yardımcı olabilir mi rica etsem ?
Evet hamileydim düşük yaptım sonraHamilemiymişsiniz peki ?
Sonucunuz nedir acaba bende aynı durumu yaşıyorumMerhaba annişler ve anniş adayları :) sat tarihim 17 Nisan normalde 15 Mayıs adet görmem gerekiyordu ama 4 gündür gecikti ve sabah iç çamaşırımda pespembe bi lekelenme gördüm fakat testler negatif. Bu ay tam günlerine dikkat edip denemiştim midem bulanıyor sürekli uyumak istiyorum. Geç döllenme olabilir mi ? Tecrübe eden arkadaşlarımdan yardım bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?