Adetim geçikti Beta hcg değeri normalmi

Seval2321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2019
18
44
3
28
Adetim gecikmeden önce eylül 3 de kan verdim değerim 180 çıktı . bugun adetim 2 gün gecikti sağlık ocağında kan verdim değerim 2312 olmuş bu normal bi değermi lütfen yardımm :110:

Tebrikler gebesiniz. Değer artması sağlıklı bi gebelik geçirdiğinizi gösterir. Bi kadın Doğum uzmanı ile görüşün yine tabi 😊

Teşekkürler hamile olduğumu biliyorum ama daha çok yeni değerin birden bu kadar yükseltmesi beni tedirgin etti :KK15:

Bence normal canım. İkiz falan olma şansı var mı acaba? İkiz olduğu zamanda fazla artıyor birden diye biliyorum

Adetim gecikmeden önce eylül 3 de kan verdim değerim 180 çıktı . bugun adetim 2 gün gecikti sağlık ocağında kan verdim değerim 2312 olmuş bu normal bi değermi lütfen yardımm :110:
Tebrikler. Ikiz olma durumu var .AMA bana doktorum sağlık ocaklarında fazla çıkıyor bazen demişti . Hayırlısı olsunn;)

arada kaç gün var onu yazsaydın az çok hesaplama yapabilirdik ,

Normal, en düşük olarak 2 günde bir, değer ikiye katlanır.
Zaten hesaplarsanız olması gereken değerde.

• Beğen
Reactions: tse
6 gün var ara da cevaplarınız için çok teşekkür ederim ikiz olmasını hep çok istemişimdir hayırlısı olsun içim rahatladı sayanizde 🤗😘😘

Back
X