Adetim geçikti Beta hcg değeri normalmi

Seval2321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2019
18
44
3
28
Adetim gecikmeden önce eylül 3 de kan verdim değerim 180 çıktı . bugun adetim 2 gün gecikti sağlık ocağında kan verdim değerim 2312 olmuş bu normal bi değermi lütfen yardımm

Tebrikler gebesiniz. Değer artması sağlıklı bi gebelik geçirdiğinizi gösterir. Bi kadın Doğum uzmanı ile görüşün yine tabi

Tebrikler gebesiniz. Değer artması sağlıklı bi gebelik geçirdiğinizi gösterir. Bi kadın Doğum uzmanı ile görüşün yine tabi
Teşekkürler hamile olduğumu biliyorum ama daha çok yeni değerin birden bu kadar yükseltmesi beni tedirgin etti

Teşekkürler hamile olduğumu biliyorum ama daha çok yeni değerin birden bu kadar yükseltmesi beni tedirgin etti

Bence normal canım. İkiz falan olma şansı var mı acaba? İkiz olduğu zamanda fazla artıyor birden diye biliyorum

Adetim gecikmeden önce eylül 3 de kan verdim değerim 180 çıktı . bugun adetim 2 gün gecikti sağlık ocağında kan verdim değerim 2312 olmuş bu normal bi değermi lütfen yardımm
Tebrikler. Ikiz olma durumu var .AMA bana doktorum sağlık ocaklarında fazla çıkıyor bazen demişti . Hayırlısı olsunn

arada kaç gün var onu yazsaydın az çok hesaplama yapabilirdik ,

Normal, en düşük olarak 2 günde bir, değer ikiye katlanır.
Zaten hesaplarsanız olması gereken değerde.

Reactions: tse
6 gün var ara da cevaplarınız için çok teşekkür ederim ikiz olmasını hep çok istemişimdir hayırlısı olsun içim rahatladı sayanizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…