- 21 Şubat 2023
- 2
- 1
- 1
- Konu Sahibi seydasevinc
-
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. :) Yaptırdım dün malesef sonuç negatif, antibiyotiğin üzerine birde stres üzüntü geldi deprem olayları, iş yerinde yaşadığım sorunlar vs. Cumartesi doktora gideceğim inşallah başka bir sıkıntım yoktur.Ben tam on gün gecikme yaşamıştım negatifti on güne kadar normal demişti benim doktorum. Antibiyotik bence yapmış olabilir. İstiyormussun zaten bebisi inşallah odur ben olsam hemen kan verirdim
İnşallah yoktur bazen olabiliyorTeşekkür ederim güzel dilekleriniz için. :) Yaptırdım dün malesef sonuç negatif, antibiyotiğin üzerine birde stres üzüntü geldi deprem olayları, iş yerinde yaşadığım sorunlar vs. Cumartesi doktora gideceğim inşallah başka bir sıkıntım yoktur.
Merhaba sonucunuz ne oldu?Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. :) Yaptırdım dün malesef sonuç negatif, antibiyotiğin üzerine birde stres üzüntü geldi deprem olayları, iş yerinde yaşadığım sorunlar vs. Cumartesi doktora gideceğim inşallah başka bir sıkıntım yoktur.
Selam hamile kaldınızmı?Merhaba arkadaşlar, 2 buçuk yıllık evliyim yaklaşık 3-4 aydır korunmuyoruz. Bugün gecikmemin 8. günü 3 kere idrar testi yaptım sonuç hep negatif. İlk defa bu kadar geciktim en fazla 3-4 gün fark ederdi. Bu ay içerisinde antibiyotik kullandım ondan mı diye düşünüyorum. Birde hiç belirtim yok ne adet ne de gebelik için. Haftasonu kan tahlili yaptıracağım artık. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Sonucunda ne çıktı fikri olan yazarsa çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden...
Bende de aynı durum var. 5 gün gecikti. Geçen ay antibiyotik kullanmıştım. Sabah idrar testi yaptım negatif. Doktor size ne dedi?Merhaba arkadaşlar, 2 buçuk yıllık evliyim yaklaşık 3-4 aydır korunmuyoruz. Bugün gecikmemin 8. günü 3 kere idrar testi yaptım sonuç hep negatif. İlk defa bu kadar geciktim en fazla 3-4 gün fark ederdi. Bu ay içerisinde antibiyotik kullandım ondan mı diye düşünüyorum. Birde hiç belirtim yok ne adet ne de gebelik için. Haftasonu kan tahlili yaptıracağım artık. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Sonucunda ne çıktı fikri olan yazarsa çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden...
Canım Hiiiiç sıkıntı yapma, benim 15 Mart'ta adet olmam gerekiyordu, 7 gün geciktim test yaptım negatifti, aynı gün yani 22 Mart'ta da kadın doğumda randevum vardı kan testi istedi doktor yine negatif, sonra 30martta yani gecikmemin 15.gününde idrar testim ve kan testim pozitif çıktı. Geç döllenme dedi doktor. O yüzden her an herşey olabiliyor sıkmayın canınızı. Rabbimin vereceği günü bekleyinBende de aynı durum var. 5 gün gecikti. Geçen ay antibiyotik kullanmıştım. Sabah idrar testi yaptım negatif. Doktor size ne dedi?
Merhabalar mesajınızı okudum da benim de şu an 14 gün gecikti olmadım hala geç döllenme demişsiniz ya ben de adete bir hafta kala ilişkim olmuştu acaba bende de öyle bir şey olabilir mi adet gecikmesinin 12. Günü kanda negatif çıktı idrar testlerim de hep negatifti bir iki gün daha olmazsam evde tekrar test yapmayı düşünüyorum siz ne zaman hamile kalmışsınız acaba adete yakın bir tarihmiydiCanım Hiiiiç sıkıntı yapma, benim 15 Mart'ta adet olmam gerekiyordu, 7 gün geciktim test yaptım negatifti, aynı gün yani 22 Mart'ta da kadın doğumda randevum vardı kan testi istedi doktor yine negatif, sonra 30martta yani gecikmemin 15.gününde idrar testim ve kan testim pozitif çıktı. Geç döllenme dedi doktor. O yüzden her an herşey olabiliyor sıkmayın canınızı. Rabbimin vereceği günü bekleyin
Hayır canım ben 12 Şubat'ta oldum adetimi, 17 Şubat'ta bitti. 1 Mart yumurtlama günümdü ve 27-28 Şubat'ı değerlendirdik. Çünkü kullandığım programda yüksek hamile kalma şansı yazıyodu o yüzden o iki tarihî değerlendirdik. 15 Mart adet tarihimdi ama olmadım, 15gun geciktim ve 15.gunun sonunda pozitifi gördüm. Belki yumurtam geç çatladı belkide başka bişey oldu bilemiyorumMerhabalar mesajınızı okudum da benim de şu an 14 gün gecikti olmadım hala geç döllenme demişsiniz ya ben de adete bir hafta kala ilişkim olmuştu acaba bende de öyle bir şey olabilir mi adet gecikmesinin 12. Günü kanda negatif çıktı idrar testlerim de hep negatifti bir iki gün daha olmazsam evde tekrar test yapmayı düşünüyorum siz ne zaman hamile kalmışsınız acaba adete yakın bir tarihmiydi
Anladım aslında normal yumurtlama zamanında olmasına rağmen bayağı geç öğrenmişsiniz hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın ben de ne olur ne olmaz diye söktürücü birşey kullanmak istemiyorum içimde öyle bir his var niyeyseHayır canım ben 12 Şubat'ta oldum adetimi, 17 Şubat'ta bitti. 1 Mart yumurtlama günümdü ve 27-28 Şubat'ı değerlendirdik. Çünkü kullandığım programda yüksek hamile kalma şansı yazıyodu o yüzden o iki tarihî değerlendirdik. 15 Mart adet tarihimdi ama olmadım, 15gun geciktim ve 15.gunun sonunda pozitifi gördüm. Belki yumurtam geç çatladı belkide başka bişey oldu bilemiyorum
Merhabalar mesajınızı okudum da benim de şu an 14 gün gecikti olmadım hala geç döllenme demişsiniz ya ben de adete bir hafta kala ilişkim olmuştu acaba bende de öyle bir şey olabilir mi adet gecikmesinin 12. Günü kanda negatif çıktı idrar testlerim de hep negatifti bir iki gün daha olmazsam evde tekrar test yapmayı düşünüyorum siz ne zaman hamile kalmışsınız acaba adete yakın bir tarihmiydi
Abla zaten deneyimli bir annesin ve hissedersin illaki diye düşünüyorum, ki söyledin zaten içimde öyle bir his var diye :) bence bir kadın doğuma gidip vajinal muayene yaptır, kist mi var, bebiş mi var görülür hepsi. Vajinal muayene herşeyi gösteriyor zatenAnladım aslında normal yumurtlama zamanında olmasına rağmen bayağı geç öğrenmişsiniz hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın ben de ne olur ne olmaz diye söktürücü birşey kullanmak istemiyorum içimde öyle bir his var niyeyseyaşım da çok küçğk değil ara ara gecikmelerim olur belki de menopoza giriyorum bu ay korunmasız ilişki olduğu için şüphem var aslında planlı bir gebelik değil üç çocuğum var ama olursa da başımızın üstünde yeri var napalım
Şu an ramazan olmasa giderim koşa koşa canim ama varsa zaten hemen gitmem kadın doğuma folik asite başlar iki hafta falan sonra giderim keseyi görmek için dediğin gibi tecrübem var canimAbla zaten deneyimli bir annesin ve hissedersin illaki diye düşünüyorum, ki söyledin zaten içimde öyle bir his var diye :) bence bir kadın doğuma gidip vajinal muayene yaptır, kist mi var, bebiş mi var görülür hepsi. Vajinal muayene herşeyi gösteriyor zaten
Kan vermelisin ona göre bir kadın dogumcudan adet olmak için ilaç alabilirsin psikolojik olabilir ilaçtan olabilir hakkında hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar, 2 buçuk yıllık evliyim yaklaşık 3-4 aydır korunmuyoruz. Bugün gecikmemin 8. günü 3 kere idrar testi yaptım sonuç hep negatif. İlk defa bu kadar geciktim en fazla 3-4 gün fark ederdi. Bu ay içerisinde antibiyotik kullandım ondan mı diye düşünüyorum. Birde hiç belirtim yok ne adet ne de gebelik için. Haftasonu kan tahlili yaptıracağım artık. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Sonucunda ne çıktı fikri olan yazarsa çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden...
MaşallahŞu an ramazan olmasa giderim koşa koşa canim ama varsa zaten hemen gitmem kadın doğuma folik asite başlar iki hafta falan sonra giderim keseyi görmek için dediğin gibi tecrübem var canimvalla eşim de geçen kanda çıkmayınca morali bozuldu herhalde heveslenmişti insan kaç tane çocuğu olursa olsun istiyo galiba ama biz zaten eşim de ben de çocuk çok seviyoruz hakkımızda hayırlısı inşallah
İnşallah canim sağolasın bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı olsun sen de sağlıkla güzel günlerde büyüt bebişini inşallahMaşallahAllah'ım bağışlasın çocuklarınızı. İnşallah bir tane daha katılır ailenize
Amin ablacım teşekkür ederimİnşallah canim sağolasın bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı olsun sen de sağlıkla güzel günlerde büyüt bebişini inşallah
Kan verdim 12. Günde negatif çıktı kendi kaşın doğumcum var ona giderim birkaç gün daha bekleyipKan vermelisin ona göre bir kadın dogumcudan adet olmak için ilaç alabilirsin psikolojik olabilir ilaçtan olabilir hakkında hayırlısı olsun
Pardon sizin başka birine mesajınızı bana yazdınız diye görüp cevaplamışım kafam karışık bu aralarKan verdim 12. Günde negatif çıktı kendi kaşın doğumcum var ona giderim birkaç gün daha bekleyip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?