Adetim gecikti iki test de negatif çıktı

Uzay perisi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2022
27
-6
16
26
Sevgilimle geri çekme yöntemiyle ilişkiye girdik adetim gecikti. adet gecikmesinden 1 gün sonra ve 1 hafta sonra test yaptım negatif çıktı fakat adetim hala gelmiyor

Sevgilimle geri çekme yöntemiyle ilişkiye girdik adetim gecikti. adet gecikmesinden 1 gün sonra ve 1 hafta sonra test yaptım negatif çıktı fakat adetim hala gelmiyor
Selamlar, herhangi bir laboratuvarda 100₺ gibi bir ücret karşılığında kan testi verebilirsiniz. Bence bekletmeden yapın çünkü bu endişe de adetinizin sökülmesini engelleyebiliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun

Ben bir ilçede oturuyorum burda öyle bi laboratuvar yok hastaneye de gidemiyorum çünkü burda herkes herkesi tanıyor öğrenilebilir ondan korkuyorum yani adetim stresten de gelmiyo olabilir dimi

Ben bir ilçede oturuyorum burda öyle bi laboratuvar yok hastaneye de gidemiyorum çünkü burda herkes herkesi tanıyor öğrenilebilir ondan korkuyorum yani adetim stresten de gelmiyo olabilir dimi
Tabii olabilir, endişe bütün hormonlarımızı etkiliyor maalesef. Eğer 1 haftalık gecikmeniz varsa ve negatif çıktıysa çok büyük ihtimalle endişeden regl olamıyorsunuz. Bir yürüyüşe çıkın yarın, yorun kendinizi biraz. Sonra ılık bir duş alıp güzel bir çay demleyin. Konudan uzak tutun zihninizi mümkün olduğunca. Oyalanacak başka şey bulun. Şıp diye gelir. Gelince yazın ama yine merakta bırakmayın

Çok stres yaptım maalesef deli gibi araştırdım internetten baya korktum ondan da olabilir gelince daha da rahatlıycaö söylerim tabikide

Çok stres yaptım maalesef deli gibi araştırdım internetten baya korktum ondan da olabilir gelince daha da rahatlıycaö söylerim tabikide
Adet oldum yorumunuz için çok teşekkür ederim

Stres herseyi engelliyo ona odaklanip eger neden neden olmadi gelmedi gecikti gibi seyler kurup kurgularsaniz kendinizi dinlerseniz buyuk ihtimalle guzel sonuclar alamazsiniz stres hamile kalmayi bile etkiliyor biraz akisina herseyi oluruna birakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…