canım çok büyük ihtimal stres ve sıkıntı etkilemiştir. ben hamile kalmadan önce kaç defa hamilemiyim acaba diye test yaptım 11 gün geçtiği zamanlar bile oldu ama stresten oluyor ve hava değişikliğinden. Kız kardeşimi dün doktora götürdük onunda 13 gün gecikmiş ve daha bekar doktor demiş hava değişimi etkiliyor bu ay gecikmeler olması normal demiş. hemen telaşlanma canım ama emin olmak için test şart.
benim arkadaşım 9 aylık bebeği vardı 1 ay dr la adetini gördü 2 ci ay kendiliğinden geldi
9 aylıkken bebeği hamile olduğunu öğrendi şimdi 3.5 aylık hamile
teşekkür ederim güzel moral oldu.
haklısın biraz moral bozucu ama bilmeni istedim oluyor yani hep korunmuşlardı hayırlısı olsun sen sezeryanlamı yoksa normal doğummu yaptın
stres hava değişimi de çok etkiliyo ama emzirirken düzensizlik olması çok normal benim ilk başlarda gününü 10 günden fazla geçiyordu şimdide 5 6 gün erken oluyor sizinde öyle olabilir inşallah hamile değilsinizdir bebeğiniz daha çok küçük
merhaba ben aranızda yeni katıldım. benimde 2 aylık 15 günlük bir oğlum var. lohusalık kanamasından başka kanamam olmadı kime sorsam herkes kırkı çıktıktan sonra adet olduğunu söyledi ama ben olmadım çok stres oldum ve test yaptım sonuç negatif ama ben stresliyim acaba olabilir mi? diye internette aaraçtırdım 3 ay süt korur faşan yazıyor ama yine de emin olamadım bu konu hakkında fikri olan var mı? yardımcı olursanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?