Jinekoloji Adetim gecikti test negatif

Leyla09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2023
52
6
1
42
Arkadaşlar merhaba. Biz 26,27 Şubat ve 1 Martta korunmasız ilişkiye girdik. 28 Şubat günü kasık ağrısı başladı. Üç gün boyunca kıvrandırdı. 5 Martta adet olmam lazımdı. Adet öncesi sancısı diye düşündüm. Sancı kesildi. Adet de olmadım. Bir ümit hamile olabilir miyim diyerek dün miratech erken gebelik testi aldım. Negatif çıktı. Demek ki adetim başka bir sebepten gecikti. Üzüldüm. Ne yalan söyleyeyim. Zaten eşimle aramız iyi değil. Bebek haberi ortamı yumuşatır diyordum. Şu an hayal kırıklığı yaşıyorum. Üzüntümü sizlerle paylaşmak istedim.

Araniz genel olarak mi iyi degil? Bu durumda cocuk ters etki yapar zaten olmamasi daha iyi. Erken oldugu icin belki de gozukmuyordur testte bir sure daha bekleyin kan testi verin.

İyiydik. Hanımefendi annesi her şeyi alt üst etti. Zaten bilinçli bir şekilde korunmasız birliktelik yaşadık. Şu an limoniyiz.

İyiydik. Hanımefendi annesi her şeyi alt üst etti. Zaten bilinçli bir şekilde korunmasız birliktelik yaşadık. Şu an limoniyiz.
Genel olarak iyi degilseniz diye yazdim zaten su anda sadece limoniyseniz umarim olur bir an once bebeginiz hayirlisiyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…