Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar adetim beş gün gecikti adet olacağım gün kan testi yaptım negatif kaset testler de öyle.Böyle negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı işin garibi bir sürü belirtim de var
On üçüncü günüm ilk adet tarihimden bu yana gecikmem adet hala olmadım testim negatifti doktora gidip muayene olucam en kısa zamanda kafayı yicem ya böyle olan var mı acaba negatif olup hamile olan iki aylık olmam gerekti:)
Birkaç başlık altında okudum geç döllenmeden bahsediliyor olan var yani . sadece idrar testi mi yaptınız siz de? benim 2idrar da negatif kan yapmadım olsa çıkardı diye düşünüyorum cumartesi doktora randevu aldım.
İnşallah güzel sürprizler olsun:)
Birkaç başlık altında okudum geç döllenmeden bahsediliyor olan var yani . sadece idrar testi mi yaptınız siz de? benim 2idrar da negatif kan yapmadım olsa çıkardı diye düşünüyorum cumartesi doktora randevu aldım.
İnşallah güzel sürprizler olsun:)