Adetim gecikti testlerim ise negatif

Oceansss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
321
140
103
Merhaba kızlar adetim beş gün gecikti adet olacağım gün kan testi yaptım negatif kaset testler de öyle.Böyle negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı işin garibi bir sürü belirtim de var

Belirtilerin nelerdir? geç yumurtlamiş olabilirsin. Benimde 5inci gün adetim geldi hep negatifti testler

Benim bugün onuncu gün gecikme test yaptım sonuç bekliyorum negatif olabilir çünkü negatifti

merhaba sonuç ne oldu acaba? bende aynı durumdayım bugün 10.gün idrar testleri negatif

merhaba sonuç ne oldu acaba? bende aynı durumdayım bugün 10.gün idrar testleri negatif
On üçüncü günüm ilk adet tarihimden bu yana gecikmem adet hala olmadım testim negatifti doktora gidip muayene olucam en kısa zamanda kafayı yicem ya böyle olan var mı acaba negatif olup hamile olan iki aylık olmam gerekti:)

Birkaç başlık altında okudum geç döllenmeden bahsediliyor olan var yani . sadece idrar testi mi yaptınız siz de? benim 2idrar da negatif kan yapmadım olsa çıkardı diye düşünüyorum cumartesi doktora randevu aldım.
İnşallah güzel sürprizler olsun:)

Birkaç başlık altında okudum geç döllenmeden bahsediliyor olan var yani . sadece idrar testi mi yaptınız siz de? benim 2idrar da negatif kan yapmadım olsa çıkardı diye düşünüyorum cumartesi doktora randevu aldım.
İnşallah güzel sürprizler olsun:)
Hepsini yaptım hepsi negatif acaba vücudum beta hcg üretmiyor mu çok çabuk içim geçiyor halsizleşiyorum ve bişeyler yiyorum

Back
X