Adetim gecikti testte görünmüyor beni aydınlatır mısınız :)

baharsensin0906

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
180
33
28
25
Merhabalar 9 aylık evliyim son adetim şubat 20sindeydi 3 günüm geçti test yaptım sabırsızlandım tek çizgi çıktı. hiçbir belirtim yok arada kasığıma ağrı giriyor hasta olucam diyorum gidiyorum hiçbir damla birşey yok gebe olabilir miyim biraz daha beklemelimiyim yada kan mı vermem lazım :))

Cnm geç döllenme olabilir bende aynı durumdayım, sat 17 Şubat . 19 mart test negatif çıktı ama daha olmadım haftaya direk kan vermeyi düşünüyorum

Cnm geç döllenme olabilir bende aynı durumdayım, sat 17 Şubat . 19 mart test negatif çıktı ama daha olmadım haftaya direk kan vermeyi düşünüyorum
Aynı durumdayız çok merak ediyorum lütfen sonucunu burda paylaş olur mu :) benim hiç geçikmiyordu aksine her ay 3 gün erken oluyordum stres desem ilaç desem sanmıyorum :)

Kızlar ovitrelle çatlatma iğnesi sonrası kaç gün sonra regl oldunuz? benim üç gün gecikti ama kan testi ve idrar testi dün negatifti

Çok heyecanlı gerçekten gögüsleriniz de falan ağrı var mı bence kan testi verin

Çok heyecanlı gerçekten gögüsleriniz de falan ağrı var mı bence kan testi verin
Ben bu zamana kadar adet olduğumda bile göğüslerim hiç ağrımadı sızlamadı bence o belirti bende olmayacak hala yok sadece çok halsizim kaç gündür oruçtan mı bilmiyorum ama artık çok zorlanıyorum

Göğüs ağrısından ziyade etrafında yeşil damarlar beliriyor. Bende öyle olmuştu ağrı sızı yoktu, günüm geçtikten sonra başladı ama etrafı hep damarlanmıştı belirgin şekilde. Bir de ben de hamileliği öğrenmeden önceki hafta aynı sizin gibi halsiz ve yorgundum çok. Hatta hasta olucam kesin diyerek hep yatarak geçirdim o haftayı. İnşallah dilediğiniz gibi sonuçlanır hayırlısıyla

Çok teşekkür ederim hala olmadım bugün 4. Günüm yine bir belirti yok sadece ara ara giriyor çıkıyor ağrı pazartesiyi bekleyemeceğim kan vermeye gidicem bugün özel hastaneye birde oruca bugünden itibaren ara verdim inanılmaz halsiz oluyorum Allah isteyen herkese sağlıklı bi şekilde nasip etsin inşallah

Yaz buraya canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…