- 16 Ocak 2023
- 180
- 33
- 28
- 25
- Konu Sahibi baharsensin0906
-
Cnm geç döllenme olabilir bende aynı durumdayım, sat 17 Şubat . 19 mart test negatif çıktı ama daha olmadım haftaya direk kan vermeyi düşünüyorumMerhabalar 9 aylık evliyim son adetim şubat 20sindeydi 3 günüm geçti test yaptım sabırsızlandım tek çizgi çıktı. hiçbir belirtim yok arada kasığıma ağrı giriyor hasta olucam diyorum gidiyorum hiçbir damla birşey yok gebe olabilir miyim biraz daha beklemelimiyim yada kan mı vermem lazım :))
Aynı durumdayız çok merak ediyorum lütfen sonucunu burda paylaş olur mu :) benim hiç geçikmiyordu aksine her ay 3 gün erken oluyordum stres desem ilaç desem sanmıyorum :)Cnm geç döllenme olabilir bende aynı durumdayım, sat 17 Şubat . 19 mart test negatif çıktı ama daha olmadım haftaya direk kan vermeyi düşünüyorum
İnşallah canım bir sürü yere yazdım unutmazsam yazarım mutlaka sen arada etiketle beniAynı durumdayız çok merak ediyorum lütfen sonucunu burda paylaş olur mu :) benim hiç geçikmiyordu aksine her ay 3 gün erken oluyordum stres desem ilaç desem sanmıyorum :)
Cnm ben iğne kullanmadımKızlar ovitrelle çatlatma iğnesi sonrası kaç gün sonra regl oldunuz? benim üç gün gecikti ama kan testi ve idrar testi dün negatifti
Çok heyecanlı gerçekten gögüsleriniz de falan ağrı var mı bence kan testi verinMerhabalar 9 aylık evliyim son adetim şubat 20sindeydi 3 günüm geçti test yaptım sabırsızlandım tek çizgi çıktı. hiçbir belirtim yok arada kasığıma ağrı giriyor hasta olucam diyorum gidiyorum hiçbir damla birşey yok gebe olabilir miyim biraz daha beklemelimiyim yada kan mı vermem lazım :))
Ben bu zamana kadar adet olduğumda bile göğüslerim hiç ağrımadı sızlamadı bence o belirti bende olmayacak hala yok sadece çok halsizim kaç gündür oruçtan mı bilmiyorum ama artık çok zorlanıyorumÇok heyecanlı gerçekten gögüsleriniz de falan ağrı var mı bence kan testi verin
O nedir hiç bilmiyorum bu konulara yabancıyımKızlar ovitrelle çatlatma iğnesi sonrası kaç gün sonra regl oldunuz? benim üç gün gecikti ama kan testi ve idrar testi dün negatifti
İnşallah canım bir sürü yere yazdım unutmazsam yazarım mutlaka sen arada etiketle beni
Göğüs ağrısından ziyade etrafında yeşil damarlar beliriyor. Bende öyle olmuştu ağrı sızı yoktu, günüm geçtikten sonra başladı ama etrafı hep damarlanmıştı belirgin şekilde. Bir de ben de hamileliği öğrenmeden önceki hafta aynı sizin gibi halsiz ve yorgundum çok. Hatta hasta olucam kesin diyerek hep yatarak geçirdim o haftayı. İnşallah dilediğiniz gibi sonuçlanır hayırlısıylaBen bu zamana kadar adet olduğumda bile göğüslerim hiç ağrımadı sızlamadı bence o belirti bende olmayacak hala yok sadece çok halsizim kaç gündür oruçtan mı bilmiyorum ama artık çok zorlanıyorum
Çok teşekkür ederim hala olmadım bugün 4. Günüm yine bir belirti yok sadece ara ara giriyor çıkıyor ağrı pazartesiyi bekleyemeceğim kan vermeye gidicem bugün özel hastaneye birde oruca bugünden itibaren ara verdim inanılmaz halsiz oluyorum Allah isteyen herkese sağlıklı bi şekilde nasip etsin inşallahGöğüs ağrısından ziyade etrafında yeşil damarlar beliriyor. Bende öyle olmuştu ağrı sızı yoktu, günüm geçtikten sonra başladı ama etrafı hep damarlanmıştı belirgin şekilde. Bir de ben de hamileliği öğrenmeden önceki hafta aynı sizin gibi halsiz ve yorgundum çok. Hatta hasta olucam kesin diyerek hep yatarak geçirdim o haftayı. İnşallah dilediğiniz gibi sonuçlanır hayırlısıyla
Yaz buraya canımÇok teşekkür ederim hala olmadım bugün 4. Günüm yine bir belirti yok sadece ara ara giriyor çıkıyor ağrı pazartesiyi bekleyemeceğim kan vermeye gidicem bugün özel hastaneye birde oruca bugünden itibaren ara verdim inanılmaz halsiz oluyorum Allah isteyen herkese sağlıklı bi şekilde nasip etsin inşallah
Verdim 12.30da çıkacak hadi hayırlısı bakalım biraz tuhafım :)Yaz buraya canım
Doktor ne dedi canım bekle bakalım, belki yükselir geç döllenme falansaHavalianne__ üzgünüm 1.2 çıktı hala bi belirtim yok hala olmadım testende nefret ettim kandanda ..
Bende adet oldum sonuç 1.2 çıktı bugün 4.günüm üzgünüm maalesef hayırlısı olsun hakkımızda elbet bir günDoktor ne dedi canım bekle bakalım, belki yükselir geç döllenme falansa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?