adetim gecikti

Şuan yaptırmanda bir sakınca yok bence en basitinden evde testle deneyebilirsin. Benim tanıdığım iki gün geçmişti silik çıktı. kan değeri 170 çıkmıştı. İnşallah seninde vardır :)

Şuan yaptırmanda bir sakınca yok bence en basitinden evde testle deneyebilirsin. Benim tanıdığım iki gün geçmişti silik çıktı. kan değeri 170 çıkmıştı. İnşallah seninde vardır :)
Insallah canimm yalniz geçen ayda benim adet cok degisik oldu ilk gunler kanamam olmadi nirnalde en fazla 4 gun sürer az geldi damla damla son günler yogundu toplam 6 gun sürdü ill defa... Simdi de 26 gun gecikti yaptim evde hcg testi bise cikmadi..

Konu sahibi ne yaptin test yaptin mi? InsaALLAH bebisin senledirr

Mikrop mu bulaştı acaba ya gecennde de böyle olmuştu ..1 haftadan daha fazla etkiler mi ki yaa temizlik yaptı filan pek tahmin etmiyorum, hamile olduğumu ama bi tedirgin oldum

Biraz daha bekle istersen adet olmazsan bi doktora git istersen canim
Canim benim suan 16. Gunum hala hasta olmadim kan tahlilimde gebelikte cikmadi nasio bise bubha anlamadim gebelik varda cikmamis olabilir mi kanda anlamadim ya randevu aldim gidecem doktora ama muayene muayene derse doktor alttan gebe ise zarari olmaz mi

Yaptim ama bise xikmadi canim ya
Canim benim suan 16. Gunum hala hasta olmadim kan tahlilimde gebelikte cikmadi nasil bise bu yaa anlamadim gebelik varda cikmamis olabilir mi kanda.. randevu aldim gidecem doktora ama muayene etmem lazim alttan derse doktor alttan, gebe isem zarari olmaz mi ne yaomam lazim anlamadim..kist vardi gecen ay o etkilermiki.. Dontora gorunmeden de bitkisel kurler denemek istemiyorum ne yapayim

Canim benim suan 16. Gunum hala hasta olmadim kan tahlilimde gebelikte cikmadi nasio bise bubha anlamadim gebelik varda cikmamis olabilir mi kanda anlamadim ya randevu aldim gidecem doktora ama muayene muayene derse doktor alttan gebe ise zarari olmaz mi
Canim bence hemen git doktora belki baska bi sorun vardir yani insaLALAH yoktur da kist vs varsa en azindan doktor görür. Yok ya sanmiyorum zarari olmaz zaten doktor onu daha iyi bilir sonucta. Dedigin gibi gec dollenme de olablr kac gun sonra kanda ogrenenler var

Canim bence hemen git doktora belki baska bi sorun vardir yani insaLALAH yoktur da kist vs varsa en azindan doktor görür. Yok ya sanmiyorum zarari olmaz zaten doktor onu daha iyi bilir sonucta. Dedigin gibi gec dollenme de olablr kac gun sonra kanda ogrenenler var
Gec dollenme olsa da kanda cikmaz miyfi 10 gun gecikme ile baktirmistim kanda bise cikmadi gec dollrnme de olsa cikmaz miydi

Hanımlar merhaba,
2 yıllık evlıyız bırkac ay onceye kadar esım korunuyordu ancak gectıgımız ay cocuk ıstedıgımız ıcın ay ılk defa korunmasız ılıskıye gırdık ve sonuc tabı husran.Genelde adetım duzenlıdır 26-27 gunde bır regl olurum.Reglden 5 gun once erken gebelık testı yaptım ve negatıf cıktı tamam bu ayda olmadı dedım tam kabullendım bu seferde gunum gelmesıne ragmen hastalanmadım.Bu ay beklenen adet tarıhım 4 eyluldu ancak dun regl olmadım bugunde aksama dogru gunluk pedımde bırkac damla kadar kahverengı akıntı gordum devamıda gelmedı.Ne gebelık nede adet belırtılerım var kafam cok karıstı daha once boyle bır durum yasayan varmı sızce ne olabılır yardımınıza ıhtıyacım var ?

Hanımlar merhaba,
2 yıllık evlıyız bırkac ay onceye kadar esım korunuyordu ancak gectıgımız ay cocuk ıstedıgımız ıcın ay ılk defa korunmasız ılıskıye gırdık ve sonuc tabı husran.Genelde adetım duzenlıdır 26-27 gunde bır regl olurum.Reglden 5 gun once erken gebelık testı yaptım ve negatıf cıktı tamam bu ayda olmadı dedım tam kabullendım bu seferde gunum gelmesıne ragmen hastalanmadım.Bu ay beklenen adet tarıhım 4 eyluldu ancak dun regl olmadım bugunde aksama dogru gunluk pedımde bırkac damla kadar kahverengı akıntı gordum devamıda gelmedı.Ne gebelık nede adet belırtılerım var kafam cok karıstı daha once boyle bır durum yasayan varmı sızce ne olabılır yardımınıza ıhtıyacım var ?
Canim acaba yerlesme kanamasi mi? Bir test dhaa mi yapsan acaba

Yerlesme kanaması ıcın bıraz gec bır tarıh degılmı bılemedım kı ben genelde 12 -14.gunler arası yumurtladıgım ıcın bende sanırım gec dollenmede olmaz.Test yapıcam ama tek cızgı gorucem dıye elım gıtmıyor 2 gundur :(

Olmaz canım

Hanımlar merhaba,
Bende 2 senelik evliyim neredryseb9baydir korunmasız iz benim hala olmadi daha once 1 sene kadar surekli korunduysaniz gec olabiliyormus cok uzucu bir durum ben hemen okur zannediyordum bama yanılmışım sabir diyir herkes ama gekde bana sor allahim hayirli evlat versin en uygun zamanda milletin laf etmesinide bosver allah bilir her seyi en iyisini

Back
X