Adetim gecikti

melportakal

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2024
2
0
1
25
Kızlar merhaba adetim 3 gün gecikti fakat 3 gündür adet oldum olacam ağrısı yaşıyorum adetken karın ağrım oluyor şuanda da aynı ağrıyı yaşıyorum ve sol kasığımda da ağrı var hafif bi kahve rengi lekelenme oldu sabah yaşayanlarınız varmı test yapmalımıyım

Kızlar merhaba adetim 3 gün gecikti fakat 3 gündür adet oldum olacam ağrısı yaşıyorum adetken karın ağrım oluyor şuanda da aynı ağrıyı yaşıyorum ve sol kasığımda da ağrı var hafif bi kahve rengi lekelenme oldu sabah yaşayanlarınız varmı test yapmalımıyım
Evet canım bence bir test yap gecikmissin zaten belki yerleşme vs dir Rabbim kalbine göre versin

Evet canım bence bir test yap gecikmissin zaten belki yerleşme vs dir Rabbim kalbine göre versin
1 senedir istiyoruz çocuk nasip olmadı daha 25 gün önce falan vajınal usg bakıldı onunla bir alakası olabilirmi acaba test yapıp kendimi üzmek istemiyorum biraz daha mı beklesem

lekelenmeniz devam edıyormu ? bnce test yapın bu şekilde bekleyerekte bır nevi üzülmüş oluyorsun

1 senedir istiyoruz çocuk nasip olmadı daha 25 gün önce falan vajınal usg bakıldı onunla bir alakası olabilirmi acaba test yapıp kendimi üzmek istemiyorum biraz daha mı beklesem
Bekleyip umut bagliyarak daha çok üzülürsün canım bence yap yaparkende kendini alistir negatif sede uzulmucem diye Rabbim umudunu buldurur inşallah

Zaten hamilelik ağrıları da adet ağrılarıyla benzer. Belki göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı biraz daha fazla olabiliyor o da kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor zaten. Lekelenme de yerleşme kanaması da olabilir veya bazı kişilerde hamileliğin üzerine böyle lekenme benzeri kanamalar da yaşanabilir en iyisi cuma günü gidip kan ver bence eğer bu yerleşme kanamasıysa çok yeni olduğundan hcg henüz idrara geçmemiştir bile idrar testlerinde pozitif görmeniz çok zor

Back
X