Adetim gecikti!!

nurblc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
608
510
33
33
Selam kızlar,pco luyum tedavi goruyordum 2aydir dr a gitmedim ilac kullanmadim ve duzenli adet oldum! Ama bu ay 2 gun gecikti ve midem bulanıyor surekli halsizlik hissediyorum ve cok koyu bi akintim var acaba adet mi olucam yoksa düşük bi ihtimal ile hamile olabilir miyim? Lutfen bi akil verin. Test yapip hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum o yuzden bekliyorum.. Daha cok gecikmedi diye.

En iyisi 1 hafta sonra bi test yapmak..Ne söylesek yalan olur.

Pazartesi aksam test yaptım pozitif, kan verdim beta hcg 456.8 ama kese gorunmedi pazartesi tekrar bakicak doktorum.
Bu değerde zaten kese görünmez o yüzden rahat olun pazartesi bile tam görünme sınırına ulaşacak belki birkaç gün gecikmeli gitseniz daha iyi olabilir. Hayırlısı

Bu değerde zaten kese görünmez o yüzden rahat olun pazartesi bile tam görünme sınırına ulaşacak belki birkaç gün gecikmeli gitseniz daha iyi olabilir. Hayırlısı
Haklısınız aslında bende farkındayım ama çok zor oldu bu sonuca ulasmam. Hala inanamiyorum ve cok korkuyorum olumsuz bisey olucak diye. Acaba düşük tehlikem var mi soylemi boylemi diye dusunmekten sabirsizlaniyorum en azindan düşük tehlikem varsa ilac falan verir onlem alırız diye bir an evvel gorunsun istiyorum ama bakalim hayirlisi dediginiz gibi.

2 hafta geçmeden düşük tehlikesini anlamayacaktır doktor bu süreçte herhangi bir önlem de almayacaktır. Siz içinizi ferah tutun ki bebeğiniz size tutunsun. İyi düşünün iyi olsun

2 hafta geçmeden düşük tehlikesini anlamayacaktır doktor bu süreçte herhangi bir önlem de almayacaktır. Siz içinizi ferah tutun ki bebeğiniz size tutunsun. İyi düşünün iyi olsun
Çok sağolun rahatlattiniz beni,tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…