Adetim gecti test yapmiyorum :(

Aliye40

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
156
42
13
37
Okadar cok ay hüsrana ugradimki (14) artik nasilsa gelir diyorum rekor adet gecikmelerim antibiyotikler yüzünden falan 37.gün normalde ayda ayni tarihler bigün atmali olurdum hep tekamülen 30 gün, yok 37 ,36 yok 33 yok 32 derken suan ortalama günüm 32 bense gecen ay 20 sinde adet oldum bugün 34.gün cumartesiyece bekleyim ve 37 günüde gecsin diyorum Beklemeeyim hayirlisi Bu arada biraz belirtim var es geciyorum piskolojiktir diye calismalara gelince ovulasyon dan bi gün önce olmustu mide eksimesi (üsüdüm sanirim diyorum hemen ) midem bi garib piskolojik diyorum sol kasik hareketle ve normelde agri hafif ama bel agrisi bukadar bunlarin bir kaci geciken adetinde belirtisi Allah'tan hayırlısı burayada içimi dökmek istedim sanirim insan üzülüyor buarada biz tedavı için bir yere basvurduk tahlıllerımız yapıldı son bı kez daha esım gelıcek ay 21.12 tahlıl olup bızım ıcın napılabılır ona bakıcaklar selametle esen kalın bir sonuç olursa yazarım arkadaslar

Rabbim gönlünüze göre versin insallah kimseye aratmasın benim de iki yıl sonra oldu insallah hamilesinizdir.

İnşallah hamilesindir değilse de herşeyin tedavisi çaresi var önemli olan pozitif ol stres herşeyi engelliyor hormon dengesini vs bozuyor Allah gönlüne göre versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…