Adetim gelmedi leke geldi

nurrrkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2025
8
1
1
25
Beklenen adet tarihimde adetim gelmedi 2-3 boyunca çok az pembe ve kahverengi leke geldi ve şuan lekede gelmiyor ama kendimi çok şiş halsiz ve duygu değişimi var hamile olsam ne zmn test yapmalıyım bugün adetim gelseydi 4 gün olacaktı

Adetiniz geciktiyse test yaparsanız cıkar

Aynı şeyleri yaşıyoruz ben 31 i kan verdim negatif çıktı ama dün falan lekem geldi gebelik testi sipariş etmiştim gelince eğer adet olmazsam yapacağım. Ona göre kaa gideceğim bu sefer

Aynı şeyleri yaşıyoruz ben 31 i kan verdim negatif çıktı ama dün falan lekem geldi gebelik testi sipariş etmiştim gelince eğer adet olmazsam yapacağım. Ona göre kaa gideceğim bu sefer
Bende 35 günden fazla olsun diye bekliyorum bilerek test yapmadım inşallah hamileyizdir bakalım merakla bekliyorum saatler geçmiyor

Bende 35 günden fazla olsun diye bekliyorum bilerek test yapmadım inşallah hamileyizdir bakalım merakla bekliyorum saatler geçmiyor
İnşallah canım valla beklemek zor negatifi görmek daha zor inşallah pozitif görürüz yakın zamanda Rabbim kucağımızı doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…