adetim hep gecikiyor ne yapmaliyim ? :(

ellan17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
177
3
38
İsveç
Ben 12 yasimda adet gördum ama dahala duzensiz 2 veya 3 aya bir geliyor en son araligin basinda gelmisti adetim dahala da gelmedi subatin sonlarina yaklastik avrupada yasadigim icin de burdaki doktorlar gelir deyip gecistiriyorlar ilac felan vermiyorlar ama benim göbegimin alti agriyor bir kac gundur sanki adetim gelecekmis gibi de dahala gelmedi sizce ne olabilir ki ? :/

nasıl geçiştiriyolar anlamadım heralde bizden çok daha iyi bi sistemleri vardır adam akıllı bi doktora git belki kist falan vardır

Benimde adet duzensizligim vardi ve hamile kaldigumda kist ortaya cikti ve kistim buyume yaptigi icin hem ameliyat hemde kurtaj olmak zorunda kaldim. Su an adetim duzenli.kist olabilir bence iyi bir doktora gorunmenizde faydavar

gel yaşada bi gör Türkiyede hemen hallediyolar mı sağlık sistemi evlere şenlik neyse, başka bi doktora git hormon testi ve ultrason iste ona göre karar verilir normal mi değil mi

pkosunuz ya da kistiniz var muhtemelen.
nası geçiştiriyolar anlamadım, her ay düzenli olmuyosa kesinlikle bi sorun var demektir.

pkosunuz ya da kistiniz var muhtemelen.
nası geçiştiriyolar anlamadım, her ay düzenli olmuyosa kesinlikle bi sorun var demektir.

Simdi söyle ben bi ara gittim doktora adam dedi ki normal dedi ozaman 2 ay gelmemis ti gecen ay da ayni sekilde gecikme vardi annem dogum kontrol uzmanini aradi kadin eger kilo aldiysa ve yasindan dolayi normal dedi ben 1 senede 30 kilo birden aldim sizce bu mudur sorun yoksa baska bisi varmidir cunku ben zayfiken bile her zaman 2-3 aya bir gelir ? ha sunuda belirteyim bizim ailede daha dogrusu anne tarafinda yumurtaliklarda sorun var annemin 1 tanesi calismiyor du teyzelerim kac kere dusuk yapti rahminde perde vs varmis diye anneme de cocugun olmaz demisleri de oldu tabi bundan kaynaklana bilir mi ?

gel yaşada bi gör Türkiyede hemen hallediyolar mı sağlık sistemi evlere şenlik neyse, başka bi doktora git hormon testi ve ultrason iste ona göre karar verilir normal mi değil mi

Simdi söyle ben bi ara gittim doktora adam dedi ki normal dedi ozaman 2 ay gelmemis ti gecen ay da ayni sekilde gecikme vardi annem dogum kontrol uzmanini aradi kadin eger kilo aldiysa ve yasindan dolayi normal dedi ben 1 senede 30 kilo birden aldim sizce bu mudur sorun yoksa baska bisi varmidir cunku ben zayfiken bile her zaman 2-3 aya bir gelir ? ha sunuda belirteyim bizim ailede daha dogrusu anne tarafinda yumurtaliklarda sorun var annemin 1 tanesi calismiyor du teyzelerim kac kere dusuk yapti rahminde perde vs varmis diye anneme de cocugun olmaz demisleri de oldu tabi bundan kaynaklana bilir mi ?

Benimde adet duzensizligim vardi ve hamile kaldigumda kist ortaya cikti ve kistim buyume yaptigi icin hem ameliyat hemde kurtaj olmak zorunda kaldim. Su an adetim duzenli.kist olabilir bence iyi bir doktora gorunmenizde faydavar

kesinlikle kilo büyük sorun etkisi olabilir 1 senede 30 kilo çok çok fazla hormonal bi dengesizlik var demek ki

Simdi ben 2 ay önce spora basladim ve 2 ayda tam 7 kilo verdim ama agir spor yapiyorum kilo vermeme ragmen niye gelmiyor ki yada bir kac ay daha mi bekleyim .s

ay beklenmez ki insan çatlıcak gibi olur psikolojik etkileride cabası adet söktürücü ilaçlar var onlardan kullanabilirsin

pko ya da kistin var muhtemelen doktor nasıl bakmaz anlamıyorum doktora gittin dimi,bu ciddi bi problem

doktorun izni olmadan vermezler ilaç diyosun biz Türkiyede parasını verip hemen hemen tüm ilaçları eczaneden alıyoruz misal hem bu kadar sıkı bi sistem var hem de seni muayene etmiyolar öyle mi canım kusura bakma bana çok inandırıcı gelmedin, bence sen doktora gitmedin bizden sadece adet söktürücü koca karı yöntemleri öğrenmek istiyosun ama ben bir genç kıza şunu yap bunu yap diyemem Allah muhafaza bişey olur vebal alamam, zaten ailenin kadınlarında jinekolojik sıkıntılar var belki genetiktir şimdiden önlemini al ki ilerde sorun dahada büyümüş olarak karşına çıkmasın

doktorun izni olmadan vermezler ilaç diyosun biz Türkiyede parasını verip hemen hemen tüm ilaçları eczaneden alıyoruz misal hem bu kadar sıkı bi sistem var hem de seni muayene etmiyolar öyle mi canım kusura bakma bana çok inandırıcı gelmedin, bence sen doktora gitmedin bizden sadece adet söktürücü koca karı yöntemleri öğrenmek istiyosun ama ben bir genç kıza şunu yap bunu yap diyemem Allah muhafaza bişey olur vebal alamam, zaten ailenin kadınlarında jinekolojik sıkıntılar var belki genetiktir şimdiden önlemini al ki ilerde sorun dahada büyümüş olarak karşına çıkmasın

Gitmez olur muyum doktora ben cok fazla hastalandigim icin bunyem mi zayif ne ayni doktora gidiyorum hep Adam artik ciddiye almiyor o sekil 2-3 ay önce gitmistim en son bogazimda iltihap vardi o zaman demistim adetimin gelmedigini ozaman demisti bana normal diye ondan sonra daha gelmeyince annem dogum uzmani mi neyse onu aradi kadin da kilo dan kaynaklandigini demisti burasi böyle.. Inanmiyorsan isvecte yasayan birini taniyorsan ara konus ameliat icin kac ay bekletiyorlar diye sor bir doktora yer almak icin ne kadar bekletiyorlar de doktorlar tabi ciddiye alir ben mesela cigerlerim iltihaplandiginda doktor hastahaneye göndermeseydi cok kötu olurdum ama adet konusuna gelince ve yasim daah 17 oldugu icin normal diye gecistiriyorlar

bilen varsa sana biri yazsın o zaman bişeyin suyu bişeyin çöpü kaynat iç vs diye

Back
X