Adetim iki gun gecikti miratech testinde cikmadi

dilekkap

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2020
11
2
1
31
Merhabalar
Araniza yeni katıldım yardımlarınızı bekliyorum
Adet olacağım gun miratech erken gebeliktesti yaptim cikmadi daha sonra iki gun sonra normal bir test yaptim yine cikmadi ama hasta olacagima dair göğüs agrim vs. yok.
Bu testi yapip yanlis cikan oldumu yara gec dollenme olabilirmi. Adetlerim normalde cok duzenlidir günü gününe olur

Merhabalar
Araniza yeni katıldım yardımlarınızı bekliyorum
Adet olacağım gun miratech erken gebeliktesti yaptim cikmadi daha sonra iki gun sonra normal bir test yaptim yine cikmadi ama hasta olacagima dair göğüs agrim vs. yok.
Bu testi yapip yanlis cikan oldumu yara gec dollenme olabilirmi. Adetlerim normalde cok duzenlidir günü gününe olur
Her ay bacaklarim agrirdir adet oncesinde. Kan bacaklarimdan cekilirdi sanki. Bu ay agrimadi. Hamile oldugumu sandim ama regl oldum. Yani belirtiler her zaman ayni olmuyor. Erken gebelik testi 2 gun gecikmede %100 sonuc verir. Ama bence erken gebelik testi almak yerine 3 tane kaset test almak daha mantikli. Kan vermek hepsinden mantıklı tabi.

Adet olacagim gun hic bir belirtisi olmadığı için erken gebelik testi yaptim negatifdi.
İki gun sonra kaset yaptim yine negatifti.
Testlere bile acaba mi demeye basladim uc gun sonra tekrar kaset test yapayım

Yumurtlama zamanını biliyor musun? En son ilişki ne zaman oldu?

Yumutalik temmuz 17
En son iliski temmuz 20
Ama bu ay digerlerinden farkli olarak kasik agrim oldu hiç olmadi

Yumutalik temmuz 17
En son iliski temmuz 20
Ama bu ay digerlerinden farkli olarak kasik agrim oldu hiç olmadi
Yani bu takvime göre değil dimi? Testle yakaladın? Eminsen eğer döllenme olmuştur bence olsa çıkardı testte. Yine tekrarla yine de. Adet dönemleri belirtiler değişir ağrı olmaması belirti değil hamilelik için

İnşallah hayırlı olsun vardır diyelim var olsun :)

Back
X