Adetim kahve telvesi gibi ve az goguslerim sis hamile miyim?

Elvinkl

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
74
20
8
27
Merhaba hanımlar adetimin günü gecikmedi gününde oldu ama rengi kahverengi ve kahve yelvesi gbi az geliyo goguslerim de de hassasiyet var hamile miyim sizce?

Merhaba hanımlar adetimin günü gecikmedi gününde oldu ama rengi kahverengi ve kahve yelvesi gbi az geliyo goguslerim de de hassasiyet var hamile miyim sizce?
Olabilir biraz daha bekle kısa surerse ve kahve devam ederse test yaparsın bir ya da yeni yeni sokuluyor olabilir bende de öyle olurdu bazen

4 gün boyunca az ve kahverengi mi geldi istersen bir yap ya da en garanti kan vermek imkanın varsa kan ver istersen
Ya doktora gttm oda normal belin ağrıyorsa göğsün sisse olacaksın bi kac gune dedi yinede gebelik testi aldm

Ya doktora gttm oda normal belin ağrıyorsa göğsün sisse olacaksın bi kac gune dedi yinede gebelik testi aldm
Bende hamileyken göğüslerim falan şişti çok ağrıdı sivilce vs cikti bütün regl belirtilerim vardı ama hamile olduğumu anladık yani doktorun böyle demesi de değişik

Bende hamileyken göğüslerim falan şişti çok ağrıdı sivilce vs cikti bütün regl belirtilerim vardı ama hamile olduğumu anladık yani doktorun böyle demesi de değişik
Ama test negatif ve adet gördüm sayılır

Merhaba son durumunuz nedir? Bende de benzeri olduğu için merak ettim. Benim adetime 3 4 gün kala 2 3 gün sadece koyu kahverengi akıntı geldi hiç kan gelmedi. Adetimin salı gelmesi gerekiyordu normalde, her ay düzenli gelir ama bugün perşembe ve hala yok. Bugün test yaptım ve negatif çıktı. Göğüslerde hassasiyet benim de var ve adetim de hala yok. Gerçekten negatif mi yoksa erken mi davrandım diye merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…