Merhaba hanımlar adetimin günü gecikmedi gününde oldu ama rengi kahverengi ve kahve yelvesi gbi az geliyo goguslerim de de hassasiyet var hamile miyim sizce?
Merhaba hanımlar adetimin günü gecikmedi gününde oldu ama rengi kahverengi ve kahve yelvesi gbi az geliyo goguslerim de de hassasiyet var hamile miyim sizce?
Bende hamileyken göğüslerim falan şişti çok ağrıdı sivilce vs cikti bütün regl belirtilerim vardı ama hamile olduğumu anladık yani doktorun böyle demesi de değişik
Bende hamileyken göğüslerim falan şişti çok ağrıdı sivilce vs cikti bütün regl belirtilerim vardı ama hamile olduğumu anladık yani doktorun böyle demesi de değişik
Merhaba son durumunuz nedir? Bende de benzeri olduğu için merak ettim. Benim adetime 3 4 gün kala 2 3 gün sadece koyu kahverengi akıntı geldi hiç kan gelmedi. Adetimin salı gelmesi gerekiyordu normalde, her ay düzenli gelir ama bugün perşembe ve hala yok. Bugün test yaptım ve negatif çıktı. Göğüslerde hassasiyet benim de var ve adetim de hala yok. Gerçekten negatif mi yoksa erken mi davrandım diye merak ediyorum