adetim olmadi - ama hamile degilim ??

Kelebegim30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
55
2
86
Avusturya
slm arkadaslar!

ben 4 kez tüp bebek yaptirdim malesef hepsi negatif (yumurta yolarim kapali), 31 yasindayim, en sonuncusunu 10/2011 benim adet dönemim cok düzenlidir ve ilk kez bu ay adetim olmadi 2 kez test yaptim belki benimde mucizem olur dedim ama degil,ve bütün ay adet sancisi cektim hep olcam sandim ama olmadim, hastaneye gitdim hersey normal, bircok kücük kist olustu bende doktor hormon tedavilerinden olabilir dedi, 2-3 hafta daha beklememi söyledi eger ozamana kadar olmasam birdaha gelmemi söyledi ozaman hap vereceklermis!
Siz de böyle birsey yasadinizmi, cok ümitliydim hamileyim sanmistim!
Tskler

merhaba inşallah beklediğin bebeğin gelir canım
bende kist problemini çok yaşadım bu yüzden hem adet günlerim ve kanamalarım azaldı hemde 2 kere bayağı bir uzadı ki bir keresinde 45 gün sonra olmuştum normalinde 26-28 günde bir düzenli adet olurdum benim kistler yumurta takibi ve aşılama sonrası oluşmuştu 3 -4 kerede bitkisel kürler yaptıktan sonra yumurtaların fazla uyarılmasından kistler olmuştu ve her seferinde 3-4 ay d.kontrol hapı kullanarak geçti
bende 4 kere tüp bebek yaptırdım 2 kere normal gebelikten sonra birde 2. tüp bebekten sonra gebelik kayıplarım oldu
ama şimdi çok şükür allahıma 6 aylık doğal hamileyim 5. tüpe gitmeden önce mucizem geldi
allahım sanada her isteyenede nasip etsin inşallah sağlıkla kavuşalım bebeklerimize..

senin adina cok sevindim insallah allah bana da verir ben 4 deneyimde yurtdisinda olmustum 5. denemem icin bahceliyi düsünüyorum, hala olmadim buda rahatsizlik veriyor!
senin sorunun neydi acaba?
tskler

Back
X