Kac gun gecikmisti cnm seninki peki doktora sordunmu gecikmesinin sbebi neSonuç çıktı canım 2.30 değerim negatif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac gun gecikmisti cnm seninki peki doktora sordunmu gecikmesinin sbebi neSonuç çıktı canım 2.30 değerim negatif
Bugün 7. Gün oldu.Kac gun gecikmisti cnm seninki peki doktora sordunmu gecikmesinin sbebi ne
Bir hafta gecikmis ve cikmadi hayret bisey hakinda hayirlisi olsun cnm biraz daha bekle bklmBugün 7. Gün oldu.
Ben direkt sağlık ocağında verdiğim için doktora soramadım
Öyle tabi beklicem bakalım ağrı sızı var ama gelmiyor yaniBir hafta gecikmis ve cikmadi hayret bisey hakinda hayirlisi olsun cnm biraz daha bekle bklm
Regl oldunuz muBugün verdim kan maalesef negatif geldi ama hala regl olmadım bakalım birkaç gün daha olmazsa bir daha vericem geç döllenme filan olabilir mi diye
Sonuç nedir hayırlısi olsunBenimde 6 gün gecikti. Erken gebelik testi yaptım negatif
Kızlar merhaba benimde son adetimin ilk gününün üzerinden 40 gün geçti ne kadar geciktim hesaplayamadım bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı sizce umitlenmelimiyimMerhabalar her ay düzenli adet olan bir kadınım bu ay yedi gün gecikti idrarda gebelik testi yaptım bugün ama negatif çıktı kan tahlili yaptırmalımıyım biraz daha beklesem mi altı aydır deniyoruz
Merhaba aynı durum bendede var bugün tam 40 gün oldu hala adet olamadım ama testlerimde negatif ve agrımda var goguslerimde artık patlıcak gibi üstüne yatamıyorum kasık agrımda cok ama gelen gıden yok bu ayda kime sorsam herkeste aynı sorun var bende anlam veremedimKızlar merhaba benimde son adetimin ilk gününün üzerinden 40 gün geçti ne kadar geciktim hesaplayamadım bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı sizce umitlenmelimiyim
Ben kan testi verdim bugün oda negatif anlamadım kadın doğuma gitcemMerhaba aynı durum bendede var bugün tam 40 gün oldu hala adet olamadım ama testlerimde negatif ve agrımda var goguslerimde artık patlıcak gibi üstüne yatamıyorum kasık agrımda cok ama gelen gıden yok bu ayda kime sorsam herkeste aynı sorun var bende anlam veremedim![]()
Regl oldun mu canımBen kan testi verdim bugün oda negatif anlamadım kadın doğuma gitcem