- 10 Ağustos 2020
- 20
- 21
- 3
- 31
- Konu Sahibi Saklcennet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hafif silik var ama tekrarlanmalı nekadar sürede çıktıBen adetime 1 gün kala gebelik testi yaptım ve silik çıktı sizin nasıl oldu lutfen yardımcı olun
Sizce hamilemiyim
5 dakika sonra çıktı kafayı yicem yaÇok hafif silik var ama tekrarlanmalı nekadar sürede çıktı
Elinizde gebelik testi varsa sabah yapın varsa koyulaşıcaktır5 dakika sonra çıktı kafayı yicem ya
Aslında köyde kalıyoruz ve ulaşım çok zor burda eşimde 2 tane gebelik testi aldı 10ağustos adet tarihim elimde olsa direk kan vericem ama beklemek çok yoruyor napcam bilmiyorumElinizde gebelik testi varsa sabah yapın varsa koyulaşıcaktır
BENCE VAR ARKADAŞIM HAYIRLI OLSUN DİYELİM :)Ben adetime 1 gün kala gebelik testi yaptım ve silik çıktı sizin nasıl oldu lutfen yardımcı olun
Sizce hamilemiyim
Kan verin bence gebesinizBen adetime 1 gün kala gebelik testi yaptım ve silik çıktı sizin nasıl oldu lutfen yardımcı olun
Sizce hamilemiyim
var gibi emin deglimARKADAŞLAR MERHABA ADETİME 2 GÜN VAR ÇOK SİLİK ÇİZGİ GÖRDÜM. BİZDE SPERM MORFOLOJİ VE HAREKET SORUNU VAR AYNI ZAMANDA VARİKOSEL AMELİYATI OLDU EŞİM 5 AY ÖNCE.SİZCE VAR MI ?
Cevabınız konu sahibinin testine mi acaba?Bncede hyrlisi olsun cnm hamilesinn
İki gün sonra denedim yine sonuç sanki daha koyu bakarmısınızElinizde gebelik testi varsa sabah yapın varsa koyulaşıcaktır
Gözün aydın bebiş geliyorİki gün sonra denedim yine sonuç sanki daha koyu bakarmısınız
Evet kan verGerçekten mi![]()
Çok tşk ederim gözlerim şişti ağlamaktan bende prolaktin ve tsh yuksekliği vardı dojtor olmaz dedi ilac tedavisi alman lazım dedi ama almafım ve ovulasyon testine başladımGözünüz aydın sağlıkla doğsun❤![]()