- 7 Kasım 2019
- 6.485
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.083
- 198
- Konu Sahibi Saklcennet
hayırlı haberle gel ^^ testın pozıtıf :))Yarın gidicem sağlık ocağına kan vermek için![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı haberle gel ^^ testın pozıtıf :))Yarın gidicem sağlık ocağına kan vermek için![]()
Bebişin ben burdayım diyorİki gün sonra denedim yine sonuç sanki daha koyu bakarmısınız
İnşallah inşallahhayırlı haberle gel ^^ testın pozıtıf :))![]()
Sonuç çıkınca yazıcam burayaBebişin ben burdayım diyorkan verin hayırlı olsun
![]()
Tebriklerİki gün sonra denedim yine sonuç sanki daha koyu bakarmısınız
Çok güzel Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bende o sevinçli haberi alırımBende yaklasik 1 hafta önce bu sekilde testle ögrendim hamile oldugumu ve bugu doktora gittim ultrasyonda gorunmedi, alttan muayene etmek zorunda kaldi. Dis gebelik dgl dedi, yeni rahme yerleştiğini söyledi . Yarin kan testi sonuclarini almaya gittigimde kac haftalik oldugunu soracagim![]()
Çok tşk ederim 1.5 yıldır bekliyoruz yarın güzel haber alırım inşallahTebriklerBurdayim diyo bebis
![]()
Maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah sağlıcakla alın kucağınıza
[/QUOTE tşk ederim korkuyorum hevesim de kalacak diye yarın dort gözle beklicem
Aminn cümlemizin insallahÇok güzel Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bende o sevinçli haberi alırım![]()
Amin çok saoğlun ne güzel bir şey birbirmize dua ediyoruz tanımasak bile ne güzel bir ümmetiz ❤Korkmayın içinizi ferah tutun bol bol dua edin . İnşallah sağlıkla ilerler ve sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuz![]()
Eger tsh yuksekliginiz varsa tedavi edilmesi şart. Gebelikte tsh yüksekliği cok tehlikeli. Düşük sebebi ayrica bebegin zekasi ile dogrudan ilintili. Hayırlı olsun.Çok tşk ederim gözlerim şişti ağlamaktan bende prolaktin ve tsh yuksekliği vardı dojtor olmaz dedi ilac tedavisi alman lazım dedi ama almafım ve ovulasyon testine başladım