Adetime 1 gün var gebelik testi yaptım silik cıktı

Bende yaklasik 1 hafta önce bu sekilde testle ögrendim hamile oldugumu ve bugu doktora gittim ultrasyonda gorunmedi, alttan muayene etmek zorunda kaldi. Dis gebelik dgl dedi, yeni rahme yerleştiğini söyledi . Yarin kan testi sonuclarini almaya gittigimde kac haftalik oldugunu soracagim😊

Bende yaklasik 1 hafta önce bu sekilde testle ögrendim hamile oldugumu ve bugu doktora gittim ultrasyonda gorunmedi, alttan muayene etmek zorunda kaldi. Dis gebelik dgl dedi, yeni rahme yerleştiğini söyledi . Yarin kan testi sonuclarini almaya gittigimde kac haftalik oldugunu soracagim😊
Çok güzel Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bende o sevinçli haberi alırım 😊

Kizlar herkese selam. Allah isteyen herkese versin diyim oncelikle:) sizce 2. Cizgi gorunuyor mu ben emin olamiyorum. Adetime 2 gun var daha...?

Eklentiler

• 20200821_155729.webp
    20200821_155729.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 40
Çok tşk ederim gözlerim şişti ağlamaktan bende prolaktin ve tsh yuksekliği vardı dojtor olmaz dedi ilac tedavisi alman lazım dedi ama almafım ve ovulasyon testine başladım
Eger tsh yuksekliginiz varsa tedavi edilmesi şart. Gebelikte tsh yüksekliği cok tehlikeli. Düşük sebebi ayrica bebegin zekasi ile dogrudan ilintili. Hayırlı olsun.

Back
X