Adetime 1 gün var idrar testi negatif ya?

sevecen_29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
1.044
498
53
ya herseyı belırtı sanıyorum hıc bı sey oldugu yok yıne negatıffffff. sesim kısılsa hamıleyım sanıyom üşüsem hamıleyım sanıyom acaba mı deyip duruyorum.

ya herseyı belırtı sanıyorum hıc bı sey oldugu yok yıne negatıffffff. sesim kısılsa hamıleyım sanıyom üşüsem hamıleyım sanıyom acaba mı deyip duruyorum.

Hayatını sırf gebelik testlerine bağlı yaşarsan hep de böyle olur zaten canım...
Bu kadar stres nedir ALlah aşkına..
Haberin de vardır hormonları en çok etkileyen şey stres..
Biraz sakin olmayı kafandan atmayı dene, çabala..
O kadar çok insan tanıyorum ki sırf stres yüzünden gebe kalamayan..
Sonrasında artık sıkılıp aman yaaa napim olmuyor demekki deyip unutup sonrasında bebeği olan bir çok kişi var etrafımda..
Her hareketini gebeliğe bağlama normal hayatını yaşa lütfen..
Vardır zamanı...

Ne kadar takarsan o kadar da hamile kalamazsin.

Biraz beynini vucudunu rahat birak. Once gebeligi cok istemeyi birak. Acaba hamile miyim demeyi de birak.

Psikolojini etkileyince hamile kalma riskin dusuyor. Ben taktim 1.5 sene olmadi. Ki ikinciyi cok istiyordum. Baktim olmuyor amannnn napim zaten bi tane var diye saldim cayira mevlam kayira. Pat iki ay sonra hamileyim.

Demem o ki bunu hayatinin odak noktasi yapma. Elbet olur.

Simdide her adet gunum gecikse cocuk mu diye korkuyorum. Bu sabah oldum da ohhh dedim.

Iste herkesin korkusu da baska.

Sen takma kafana, Rabbim buyuktur duani kabul eder.

ALLAH razı olsun haklsınız.
ALLAH razı olsun haklsınız.

sana en onemli tavsiyeyi veriorm ve lutfen bunu kulak ardi etme olur mu? kendinde hamilelik belirtisi aramaktan vazgec adet gunun gecmeden gercekten bi belirti yasamiosun oyle 1 - 2 gunluk gecikmeden de bahsetmiorm. yoksa hersey hamilelikmis gibi gelir ama oyle olmuo emin ol!!! stresi hayatindan uzaklastirmazsan hamileligi de geciktirirsin unutma!!!

tamam bu aydan sonra takmıcam :) arkadaslar bısey sormak ıstıyorum gebelık testınde ilk çızgı renlı ıkıncı cızgı beyaz. bu beyaz testınden kendısınden mıdır

resım yok kı. kırdım attım. sonradan aklıma geldı. sol tarafta mor renk tek cızgı vardı. sağda beyaz çizgi. ama kendınden basılı olanda çizgidir belkı . neyse yaa saol cnm.

resım yok kı. kırdım attım. sonradan aklıma geldı. sol tarafta mor renk tek cızgı vardı. sağda beyaz çizgi. ama kendınden basılı olanda çizgidir belkı . neyse yaa saol cnm.
o beyaz cizgi dediğin şeyi ben anladım canım teste çok çok dikkatli baktığında aslında pozitifken pembeleşmesi gereken yer hafif farklı bi dokuda olduğu için sanki bi çizgi varmış gibi duruyo her testte ben de acaba dediğim için artık alıştım ben de

anladim canim evet en iyisi beklemek olur bekle dayan adet gunun gecrse o zaman yaparsin insalla hayirlisi olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…