Adetime 10 gun kala kan testi

Merhaba, benim adetime 10 gün varken kanda ve evcee yaptığım testte çıktı aen adetin geçmesini bekle belki geç döllenme olmuştur. İnşallah Rabbim herkese nasip eder

kızlar yapmayın allah aşkına ya, adete 10 gün varken hamileliğin belli olması imkansız, zaten taetang ın dediği gibi yeni yumurtlamış olman lazım. belki belli olur ama o da geçen aydan kalmış olma ihtimalin vardır. eğer oyle bir ihtimal yoksa adete 10 gün kala diye birşey yok arkadaşlar. normal 28 günde bir adet olan kişi zaten adete 14 gün varken yumurtlar, yumurtlaman gecikirse adetinde gecikir, hamile olduğumuzu zannederiz, 28. günden sonra başlarız beklemeye hamileysek zaten adet geçtikten sonra belli olur. ha 14. günde yumurtladıysan belki adete 2 gün falan varken belli olabilir. yanlış anlamayın bu konuda uzman değilim herkesin yaşadığı kendine ama 9 ay hamile kalmak için bekledim araştırmadığım okumadığım yer kalmadı.

bunu söyleyen doktor canım ama ben değilim. ve 28 günde bir adet olmuyorum birde farklılık gösteriyormuş. 28 inde adet olmuştum ve 22 eylulde hamıleliği öğrendim.

bunu söyleyen doktor canım ama ben değilim. ve 28 günde bir adet olmuyorum birde farklılık gösteriyormuş. 28 inde adet olmuştum ve 22 eylulde hamıleliği öğrendim.
Cok tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin size bisey daha sorucam 2 gu n kaldi adetime ama kahverengi akintim var adet gibi degil sizce hamilelik belirtisimi cok merakediyorum

Cok tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin size bisey daha sorucam 2 gu n kaldi adetime ama kahverengi akintim var adet gibi degil sizce hamilelik belirtisimi cok merakediyorum
ben yerinde olsam hemen giderdim sağlık ocağına bakardım çünkü kanda azda olsa çıkabiliyor gerçektende , bende lekelenme filan olmamıştı hiç , ama bünyeye göre değişiklik göstrebilir , ay inşallah hamilesindir Allah herkese nasip etsinn

Ben adetime 10 gun kala kan testi yaptirdim ama negatif cikti bu ay hamile kalma olasiligim varmi bu sekilde olanlar varmi yada cevap verin lutfen
Canım adete 10 gün kala demek yumurtlamadan 4 gün sonra demek ki yerleşme bile olmamış olabilir.
En erken ,6. Gün yükselme başlıyormuş ki normali 9. Gün başlaması
Tüp bebekte bile 12. Gün test yapılıyor
Yani bu ay hamile kaldıysan pozitif çıkması imkansız şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…