Adetime 2 gün kala kahverengi akıntı geldi

papatya5959

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
40
1
16
Tekirdağ
Selam kızlar;

Bu sabah kahverengi akıntı geldi.Fakat sonrasında hiç bir gelişme yok şuanda. Geçen ay kontrole gitmiştim.Doktorum fitil verdi.

Böyle bir durumla karşılaşan arkadaslardan yardım istiyorum.

Acaba hamilemiyim?

Geçen ay benim de oldu 2-3 gün kahve akınti pembe akıntı ve sonra da kırmızılar geldi maalesef inşallah sende öyle olmaz

cnm oncelıkle ıns. gebesındır adetten once eger hamıleysen lekelenmelerın gldıgını duymustum.ayrıca fitil kullandıktn snra gebe kalma olasılıgı cok cok yuksek buna ablamda dahıl bırcok kadında sahit oldum fitili kullanmayanlardn biride bnm hafif akıntı problemim vrdı belkı bebegımın olmasını gecıktırcek ama sen iyi ypmıssın umut ediyorum ins. hamilesındır

Benim de her adetim iki gun suren kahverengi leke ile baslar. Fakat bu ay adetime 4 gun varken icimdeki hamile olabilirim diyen sesle evde test yaptim ve ikinci cizgi ilkine yakin koyulukta belirdi. Ertesi gun doktora gidecekken kahverengi adet oncesi belirtiler basladi. Ama ben hamile olduguma emin oldugum icin hemen doktora gittim bebegim benimleymis ve dusuk olabilir diye igne oldum o.leke bir haftaya yakin az az geldi kirmiziya donmedi ve cok sukur kesildi. Hersey olabiliyor bu surecte ihmal etmeyin Allah İsteyen her kadina nasip etsin anneligi.......

Selam kizlar ben gecen ay rahim filmi cektemistim tuplerde bi problem yokmus cok sukur temiz cikti adetime 4 gun var fakat az once kahverengi 1-2 damla akintim geldi. Karnimda 1 haftadir asiri sis ve sert. Bunlar belirti olabilirmi ki

Merhabalar, pazartesi günü genel kontrol için doktora gittim. Bu ay qlaristaya başlamıştım. İlk ay korumayalir diye kontrole gitmek istedim. Fakat alttan ultrason muaynesinde doktor bana gebe gibisin, gebelik gazı var inanılmaz. Şuan bi gebelik yok görmüyorum ama aynı gebe gibisin dedi. Kan testi yapmadı. Daha sonra çarşamba akşamı korunmadan ilişkiye girdik yine. Doktora girmeden bir buçuk hafta öncesinde de korunmadan ilişkiye girmiştik hap içiyorum diye. Fakat en son çarşamba ilişkiden sonra perşembe günü ve akabinde bugün kahverengi akkntı geldi ve beş gündür falan şiddetli mide bulantjm var. Ve adetime 7 gün var daha. Hamile olabilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…