Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu 3. test ara ara yaptım hep silikti bugün net bi şekilde çıktı:)):) bu test bozuk değilseki gayet düzgün çıkmış bariz hamile görünüyor
tebrik ederim herşeyin hayırlısı olsun
Oncekilerde silik cizgimi vardi yoksa tamamen bosmuydu...hayirli olsun darisi basima :)Bu 3. test ara ara yaptım hep silikti bugün net bi şekilde çıktı:))
Ayy hayirli olsun canimEki Görüntüle 1910160 Kızlar 9 gün 4 gün derken 2 gün kala yaptığım test diğerleri silik di bu gayet net çıktı :))
Canim benimde aynısı çıktı hamileyim şükürr.5+2 rabbim.isteyen.herkese nasip.etsin.Eki Görüntüle 1910160 Kızlar 9 gün 4 gün derken 2 gün kala yaptığım test diğerleri silik di bu gayet net çıktı :))
Allah razı olsun.Allah isteyen herkese versinCanim benimde aynısı çıktı hamileyim şükürr.5+2 rabbim.isteyen.herkese nasip.etsin.
Allah tamamına erdirsin inşallah tebrik ederim :))Canim benimde aynısı çıktı hamileyim şükürr.5+2 rabbim.isteyen.herkese nasip.etsin.
Canım sağol :))inşallah sağlıkla sıhhat le gelir tüm gebelerimizin bebiştir:))Hayırlı olsun canım bebiş yola çıkmış![]()
Ayy hayirli olsun canimDarisi bizim basimiza
![]()
:)))saol bencede hatıra kalsın inşallah hamileliğin de güzel geçer çocuklarımla ilerde güzel güzel anlatırımBu resmî sakla hatıra kalsın :) hayırlı olsun canımm
Teşekkür ederimAmiiiinnnhayırlı olsun canım hamilesinnnn caniiimmm
![]()
Hayirli olsun cnm hamileligin bisey merak ettim 9 gun demissin 9 gun varken ciktimi testte silik cizgiEki Görüntüle 1910160 Kızlar 9 gün 4 gün derken 2 gün kala yaptığım test diğerleri silik di bu gayet net çıktı :))
Evet çıktı ama öyle zor görünüyordu ki içine düştüm resmenHayirli olsun cnm hamileligin bisey merak ettim 9 gun demissin 9 gun varken ciktimi testte silik cizgi