Adetime 3, 4 gün var. bugün test yapsam idrarda çıkarmı?

SaHmErAn

Yusuf alim
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
12.166
6
408
merhaba
benim adet günlerim şöyle: nisan 24, mayıs 27, ve temmuz 2 yumurtlama dönemimi hesapladım eğer yanlış olmadıysa ayın 17 sinde. ve eşimle bu riskli günlerde korunmasız beraber olduk.
Benim sorum eğer hamile kaldıysam bugün test yapsam idrarda çıkarmı adetime daha 3, 4 gün var. bu cvp benim için önemli çünkü 2 gündür boğazlarım ağrıyor doktorum antibiyotik tedavisi verdi eğer hamileysem ilacı kullanmayacağım.
şimdiden teşekkür ederim

merhaba
benim adet günlerim şöyle: nisan 24, mayıs 27, ve temmuz 2 yumurtlama dönemimi hesapladım eğer yanlış olmadıysa ayın 17 sinde. ve eşimle bu riskli günlerde korunmasız beraber olduk.
Benim sorum eğer hamile kaldıysam bugün test yapsam idrarda çıkarmı adetime daha 3, 4 gün var. bu cvp benim için önemli çünkü 2 gündür boğazlarım ağrıyor doktorum antibiyotik tedavisi verdi eğer hamileysem ilacı kullanmayacağım.
şimdiden teşekkür ederim

Adetinizin gecikmesini beklemelisiniz. 33-34 günde bir adet görüyorsunuz. Ağustosun 4-5 inde adet görmeniz beklenir. İnşallah gebe kalmanızı dilerim...

yani şimdi test yapsam eczaneden alıp anlaşılmaz öyle değilmi ozaman kullanmayayım antibiyotiklerimi doktor bey çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Back
X