Evet hanımefendi o kadar iyi araştırmışsınız ki kendi bildiğinizi doğru sanıyorsunuz. Son kez diyorum T çizgisi silik olmamalı. C kadar koyu olmalı Cden daha koyu olmalı elinizin altında internet var ama doğru araştıramamışsınız ben sizin yerinize bir örnek atıyorum.Araştırdım ben gayet net bı şekilde görsellerde olan o çizgiler bende de var ama siz burdan net goremessiniz
Siz kendi dogrunuzdan ben kendi dogrumdan şaşmadan devam edelim o zaman eczacilardan daha çok bilginiz var teşekkürlerEvet hanımefendi o kadar iyi araştırmışsınız ki kendi bildiğinizi doğru sanıyorsunuz. Son kez diyorum T çizgisi silik olmamalı. C kadar koyu olmalı Cden daha koyu olmalı elinizin altında internet var ama doğru araştıramamışsınız ben sizin yerinize bir örnek atıyorum.
Siz yanlış biliyorsunuz o test pik değil ki, açın testin içindeki kağıdı okuyun yazar zaten, t c kadar koyu olmadıkca pik değildir.Siz kendi dogrunuzdan ben kendi dogrumdan şaşmadan devam edelim o zaman eczacilardan daha çok bilginiz var teşekkürler
TamamSiz yanlış biliyorsunuz o test pik değil ki, açın testin içindeki kağıdı okuyun yazar zaten, t c kadar koyu olmadıkca pik değildir.
Siz yanlış biliyorsunuz o test pik değil ki, açın testin içindeki kağıdı okuyun yazar zaten, t c kadar koyu olmadıkca pik deği
Ben yumurtlama günüm demedim bende biliyorum aynı koyulukta olmadığını zaten ama normalde ilk kullanmaya başladığımda hep tek cizgiydi bu ovulasyonlar neden 5 gündür gözle görülecek şekilde çizgi var onu diyorum googleden baktım hormonlar yükselmeye başlayınca silik çizgi çıkar diyoArkadaş doğru söylüyor burda da ovülasyon konularına bakarsın anlarsın. Çizgilerin ikiside aynı koyulukta olması lazım yumurtlama olduğunu anlamak için. Yumurta çatladıktan sonra silikleşmeye başlar elinizdeki test gibi. Normalde de yapsan silik çıkar zaten lh olduğu için
Ben bu ay yumurtlama ve çatlatma gördüm ve değerlendirdik 3 gün üst üste ve adetime 3 gün kala yaptım ovülasyon testi kopkoyu çıktı dün ve de kan verdim pozitif çıktı. Yani arkadaşların dediği doğru ben de hamilelik varsa o T çizgisi koyu olur mu diye merak ediyordum ve yaptım doğruymuş koyu oldu çizgi. Görseli ekliyorum şimdiMerhabalar ben 10 gün önce ovulasyon ile yumurtlamami öğrendim o 3 günü değerlendirdim sonra da 8 9 gün boyunca sol kasigimda ağrı ve batmalar oldu dün ovulasyonu denedim ne cikicak diye çift çizgi çıktı bugün gene yaptım gene silik çizgi çıktı ama gebelik testim negatif adetime 3 gün var ovulasyon testim 2 gündür pozitif böyle bişey yaşayan var mı aranızda neden olabilir bı bilgi verir misiniz
Hayırlı olsun çok sevindimBen bu ay yumurtlama ve çatlatma gördüm ve değerlendirdik 3 gün üst üste ve adetime 3 gün kala yaptım ovülasyon testi kopkoyu çıktı dün ve de kan verdim pozitif çıktı. Yani arkadaşların dediği doğru ben de hamilelik varsa o T çizgisi koyu olur mu diye merak ediyordum ve yaptım doğruymuş koyu oldu çizgi. Görseli ekliyorum şimdi
Adetinizde gecikme oldu mu pekiBen bu ay yumurtlama ve çatlatma gördüm ve değerlendirdik 3 gün üst üste ve adetime 3 gün kala yaptım ovülasyon testi kopkoyu çıktı dün ve de kan verdim pozitif çıktı. Yani arkadaşların dediği doğru ben de hamilelik varsa o T çizgisi koyu olur mu diye merak ediyordum ve yaptım doğruymuş koyu oldu çizgi. Görseli ekliyorum şimdi
Dpo kaçta bu kadar koyuydu, bir de hiç belirti var mıydıBen bu ay yumurtlama ve çatlatma gördüm ve değerlendirdik 3 gün üst üste ve adetime 3 gün kala yaptım ovülasyon testi kopkoyu çıktı dün ve de kan verdim pozitif çıktı. Yani arkadaşların dediği doğru ben de hamilelik varsa o T çizgisi koyu olur mu diye merak ediyordum ve yaptım doğruymuş koyu oldu çizgi. Görseli ekliyorum şimdi
Adetinizde gecikme oldu mu peki
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun çok sevindim
İns çok sağol Benimde bugün ama daha olmadım gelen giden yok ama olucakmis gibi ağrım oluyo 1 kaç gündür sizde bı belirti varmiydiÇok teşekkür ederimAllah size de tez zamanda nasip etsin inşallah
Hayır adet günüm cumartesi günüydü yani 6 Aralık
Dün Dpo12 ydi dün öğrendim ben test yapıp sonra kan verdim ovülasyon da yaptım dün böyle çıktı.Dpo kaçta bu kadar koyuydu, bir de hiç belirti var mıydı
Belirtiler nelerdi meselaDün Dpo12 ydi dün öğrendim ben test yapıp sonra kan verdim ovülasyon da yaptım dün böyle çıktı.tabi belirti vardı az çok
Belirti olarak dpo5 te miydi ne adet olacak gibi ağrım oldu hep gün boyu kabızlık ve ishal yaşadım karışık, kaşık batmaları her gün oldu hafif hafif , bel ağrısı, sırt ağrısı, ayak üşümesi ve sırtım da çok üşüdü ben bayağı üşüdüm yaniİns çok sağol Benimde bugün ama daha olmadım gelen giden yok ama olucakmis gibi ağrım oluyo 1 kaç gündür sizde bı belirti varmiydi
Belirtilerimiz benzer bugünün yarısı bitti hala adet olmadim bilmiyorum duygularım Karman çorman olduBelirti olarak dpo5 te miydi ne adet olacak gibi ağrım oldu hep gün boyu kabızlık ve ishal yaşadım karışık, kaşık batmaları her gün oldu hafif hafif , bel ağrısı, sırt ağrısı, ayak üşümesi ve sırtım da çok üşüdü ben bayağı üşüdüm yanibi de yoğun olarak dpo8 de sabah uyandım gece uyuyana kadar adet olacak gibi ağrım oldu orada. Dpo9-10-11 de çok az kaşık ağrıları ve bel ağrım oldu ama acı falan yoktu öyle kasıkta ben umutsuzdum o yüzden ama yine de test yapmak istedim dpo12 de yaptım ve pozitif gördüm
Allah en hayırlı zamanda kolaylıkla nasip etsin sana da inşallahBelirtilerimiz benzer bugünün yarısı bitti hala adet olmadim bilmiyorum duygularım Karman çorman oldu
Sizde goguslerde şişme hassasiyet varmiydi bende var çünkü ondan sordumAllah en hayırlı zamanda kolaylıkla nasip etsin sana da inşallah
Aa evet 4 gündür falan var bende de acıyor ve büyüdü birazSizde goguslerde şişme hassasiyet varmiydi bende var çünkü ondan sordum
Yani benzer şeyler yaşıyoruz tek fark bugün adet günüm ve adet olmadim aç karnina mi kan verdiniz yok karnına miAa evet 4 gündür falan var bende de acıyor ve büyüdü biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?