Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bariz hamilesiniz bir an önce kan verin benceinşallah test vermeye korkuyorum ya bir önce ki gibi olursa diye Eki Görüntüle 3200675
Bariz hamilesiniz bir an önce kan verin bence
Git git canım bir an önce beklemene gerek yok kafan rahat olur düşünmezsin var mı yok mu diyeİyi ben hazırlanıp çıkıyorum dua edin bana sonuç alır almaz yazarım
Biz son adet tarihimize göre hesap yapıyoruz ama geç döllenme olunca haftası dahaa az oluyor. Ve bebek daha küçük olduğu için silik çizgi çok normal.Kızlar böyle olup hamileliği devam eden var mı beklenen adetime 2 gün var son adet tarihime göre 4+0 oluyor eğer gebeysem kan verdim bugün ama sonucu daha çıkmadı 4 haftalık gebe olup belirtileriniz kan değeriniz testleriniz nasıldı göğüslerim şiş ve ağrıyor birde ara ara kasık ağrım var adet olacakmışım gibi belki biraz daha fazla hatta
Hcg 111 çıktı cuma salı artış için tekrar vericemBiz son adet tarihimize göre hesap yapıyoruz ama geç döllenme olunca haftası dahaa az oluyor. Ve bebek daha küçük olduğu için silik çizgi çok normal.
Doktora gidip kan testi yaptırıp süreci takip edebilirsiniz.
Hayırlısı olsun inşallahHcg 111 çıktı cuma salı artış için tekrar vericeminşallah güzel artışda olurda içim rahat eder biriz