Gebeliğe Hazırlık Adetime 3 gün kaldı test silik gebemitiö

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kader766

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2023
23
1
1
31
Merhaba adetime 3 var 5 günüdür erken gebelik testi yapıyorum koyuydu son 3 kala silik çıktı sizce hamilemiyim lütfen yardımcı olur musunuz aynı durumu yaşayan varmı kasıklarım agrı var ama ilkkez göğüsümüde şiddetli agrı yok ha oldum olucak gibi bir his var

inşallah test vermeye korkuyorum ya bir önce ki gibi olursa diye
image.webp

Bu da 31 ocak yani dün ki daha koyuydu bu beni endişelendirdi

İyi ben hazırlanıp çıkıyorum dua edin bana sonuç alır almaz yazarım

Kızlar böyle olup hamileliği devam eden var mı beklenen adetime 2 gün var son adet tarihime göre 4+0 oluyor eğer gebeysem kan verdim bugün ama sonucu daha çıkmadı 4 haftalık gebe olup belirtileriniz kan değeriniz testleriniz nasıldı göğüslerim şiş ve ağrıyor birde ara ara kasık ağrım var adet olacakmışım gibi belki biraz daha fazla hatta

Eklentiler

• FB935E44-D4C6-4BFE-91B8-661CD79A640D.webp
    FB935E44-D4C6-4BFE-91B8-661CD79A640D.webp
    76,7 KB · Görüntüleme: 35
  • 2EF1DA4B-96A3-48E0-9CBD-0A796262073C.webp
    2EF1DA4B-96A3-48E0-9CBD-0A796262073C.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar böyle olup hamileliği devam eden var mı beklenen adetime 2 gün var son adet tarihime göre 4+0 oluyor eğer gebeysem kan verdim bugün ama sonucu daha çıkmadı 4 haftalık gebe olup belirtileriniz kan değeriniz testleriniz nasıldı göğüslerim şiş ve ağrıyor birde ara ara kasık ağrım var adet olacakmışım gibi belki biraz daha fazla hatta
Biz son adet tarihimize göre hesap yapıyoruz ama geç döllenme olunca haftası dahaa az oluyor. Ve bebek daha küçük olduğu için silik çizgi çok normal.
Doktora gidip kan testi yaptırıp süreci takip edebilirsiniz.

Biz son adet tarihimize göre hesap yapıyoruz ama geç döllenme olunca haftası dahaa az oluyor. Ve bebek daha küçük olduğu için silik çizgi çok normal.
Doktora gidip kan testi yaptırıp süreci takip edebilirsiniz.
Hcg 111 çıktı cuma salı artış için tekrar vericem🙏🏻🙏🏻 inşallah güzel artışda olurda içim rahat eder biriz

Back
X