Adetime 3 gün var test yapsam olurmu

Sumoss1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2019
19
8
1
31
Arkadaşalar merhaba adetime 3 gün var gebelik testi yapsam nekdar doğru sonuç alırım sizce

1 hafta önce lekelenme şeklinde iki üç damla şeklinde kahverengi lekeler geldi ve göğüslerimde hafif bi hassasiyet var ve bazı zamlar kasık ağrılarım oluyor

Arkadaşalar merhaba adetime 3 gün var gebelik testi yapsam nekdar doğru sonuç alırım sizce
Çıkar canım ben 4 gün kala daisy comfort yaptım 15 dkka da ikinci çizgi çıktı. İki gün kala da predictor test yaptım ve hemen ikinci çizgi çıktı. Yarın sabah ilk idrarınla yaparsan çıkar canım☺️ Hadi hayırlısı🙏🏼

Merhaba herhangi bir belirtin var mi
Kasıklarımda adet olucakmışım gibi ağrılar oluyor bu 1 haftadır var normal aylarımda böyle ağrılarım olmazdı en fazla 1 yada 2 gün önce adet olacağımın belirtisi olurdu içimde bir ses evet var diyo başka bi seste heveslenme diyor yeni evliyim ve anlam veremiyorum

image.webp
Kızlar adetime 3 var dayanamadım test yaptım şimdi çok silik bi pembelik oldu sizce varmı

Kızlar lütfen testime Bi bakın adetime 3 gün var ikinci çizgi dağılmış gibi ben testi yaptım 5 dk bekledim sonra markete gittim geldiğimde böyleydi var mı sizce

Eklentiler

• IMG_20191231_160914.webp
    IMG_20191231_160914.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 57
Back
X