Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkar canım ben 4 gün kala daisy comfort yaptım 15 dkka da ikinci çizgi çıktı. İki gün kala da predictor test yaptım ve hemen ikinci çizgi çıktı. Yarın sabah ilk idrarınla yaparsan çıkar canımArkadaşalar merhaba adetime 3 gün var gebelik testi yapsam nekdar doğru sonuç alırım sizce
Kasıklarımda adet olucakmışım gibi ağrılar oluyor bu 1 haftadır var normal aylarımda böyle ağrılarım olmazdı en fazla 1 yada 2 gün önce adet olacağımın belirtisi olurdu içimde bir ses evet var diyo başka bi seste heveslenme diyor yeni evliyim ve anlam veremiyorumMerhaba herhangi bir belirtin var mi
Cnm sende akinti var mi benim 6 gun var cok akinti basladi yani asiri degil ama sesfaf arada beyaz ve arada ic camasirimi ıslatıyorTeşekkür ederim olumlu bi sonuç alırsam paylaşacağım![]()
İlk defa bugün yoğun bişekilde akıntım geldi canm öncesinde normal düzeyde vardıCnm sende akinti var mi benim 6 gun var cok akinti basladi yani asiri degil ama sesfaf arada beyaz ve arada ic camasirimi ıslatıyor
Teşekkür ederim ilk sizinle paylaştım bu muhteşem haberi biyandan ağlamak istiyorum bi yandan bağırmakHamilesin kuzum tebrik ederimama kan testi de yaptır
Hamilesin canmKızlar lütfen testime Bi bakın adetime 3 gün var ikinci çizgi dağılmış gibi ben testi yaptım 5 dk bekledim sonra markete gittim geldiğimde böyleydi var mı sizce
Ayyy inşAllahHamilesin canm![]()
Masallah hayirli olsun cnm benm insallah benimde olurEki Görüntüle 2571282 Kızlar adetime 3 var dayanamadım test yaptım şimdi çok silik bi pembelik oldu sizce varmı
Kan testi yaptin miAyyy inşAllah