Adetime 3 gün var testim böyle çıktı

yurtsever2018

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
73
31
8
32
Kızlar testime bakar mısınız sizce var mı bebiş ne olur yardımcı olun❤️🙏🏻🙏🏻

Eklentiler

• 60D3E9A6-E4FD-441B-B4EE-291584E558E5.webp
    60D3E9A6-E4FD-441B-B4EE-291584E558E5.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 88
Amin kuzum inşallah Allah razı olsun 🙏
Benim de bir gün gecikme ile 27 çıktı 2 gün 122 4 gün sonra yani 7 gün gecikme için yarın gidip kan vericem umarım artmıştır 🙏🙏 regli ağrısı gibi ağrılarım devam ediyor batma yok midem bulanıyor ara ara bir kez baş dönmesi oldu, bir de yemek yedikten bir süre sonra sanki hiç yemek yememişim gibi midem kazınıyor😂 umarım değerim artmıştır çok umutluyum ilki kimsayal olmuştu🥹 bu daha iyi gidiyor sanki

Benim de bir gün gecikme ile 27 çıktı 2 gün 122 4 gün sonra yani 7 gün gecikme için yarın gidip kan vericem umarım artmıştır 🙏🙏 regli ağrısı gibi ağrılarım devam ediyor batma yok midem bulanıyor ara ara bir kez baş dönmesi oldu, bir de yemek yedikten bir süre sonra sanki hiç yemek yememişim gibi midem kazınıyor😂 umarım değerim artmıştır çok umutluyum ilki kimsayal olmuştu🥹 bu daha iyi gidiyor sanki
Umudunu hiç bir zaman kaybetme Allah'ın mucizeleri çok güzel değerin çok güzel bir şekilde artmıştır umarım bana da haber et bende bugün verecem yarın çıkar bakalım benimde artmış mı haber edelim birbirimize

Back
X