Adetime 3 gun varken gebelik testi pozitif

Rosesoulll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2022
96
30
38
39
Kızlar bir rüya gördüm ve aşırı etkisinde kaldım.Adetime 3 gün varken gebelik testi yaptım oncemed marka pozitif çıktı. Sonra 2 adet freely marka test yaptım onlarda pozitif çıktı daha önce bir düşük bir kimyasal geçirdim o sebeple umutlanmak istemiyorum.ama bi bakar mısınız testlerime .Bir de adet gününden önce hamilelik kaset testte çıkar mı ki

Eklentiler

• 20240525_115542.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 908
  • 20240525_120941.webp
    44 KB · Görüntüleme: 210
Çıkabileceği en net şekilde çıkmış zaten. Belki erken yumurtlama olmuştur bu ay o yüzden erken sonuç almissndir. Adet gecikince beta ver, artışını kontrol et. Umarım bu sefer nasip olmuştur hakkında hayırlısı olsun

Merhaba inşallah güzel pozitif sonuç alırsınız. Bende adete 1 gün kala kaset test yaptım çift çizgi gördüm

Aminn inşallah umutlanmaya bile korkar oldum ve adet belirtim var kasiklarim ağrıyor o sebeple endişeliyim biraz

Aminn inşallah umutlanmaya bile korkar oldum ve adet belirtim var kasiklarim ağrıyor o sebeple endişeliyim biraz
Merhaba. Kızıma gebeyken aşırı adet sancısı çektim ve sürekli kesin regl oldum dedim ama olmamıştım. Sizin gibi 3 gün varken de kaset testte çift çizgi çıktı

Merhaba testi tekrarladın mı. Bnece hamilesin

Merhaba. Kızıma gebeyken aşırı adet sancısı çektim ve sürekli kesin regl oldum dedim ama olmamıştım. Sizin gibi 3 gün varken de kaset testte çift çizgi çıktı
İnşallah benimde gerçekten bebeğim vardır bu sefer çok teşekkür ederim yorumunuz icin:))

Hamile misinnnnn inşallah hamilesindir hem de çok sağlıklıdır ve inşallah sen de çok sağlıklısındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…