Adetime 4 gün kala yaptığım test

Nrmsnmz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
604
229
23
43
DSC_0098.webp

İnşallah öyledir yaa.Bilemedim ki dünde yaptım yine daha açık pembe çıktı

Aynısını ben yaşadım adetime yakın zamanda yaptım bide ikiside kırmızı çıktı bekle biraz dha 2 gün sonra filan tekrar yap

Önce kilerde göğüs acısı olurdu bunda sadece dolgunluk var hiççç mi acımaz böyle olan var mı

bazen, kimyasal gebelik bu şekilde kandırabiliyor, sonra adet sırasında kanamayla atıldığı için anlaşılmıyor.

bende diğer kızlar gibi düşünüyorum, hemen bir kan testi ver 2 saat sonra cevabına bakarız :) hayırlı haberını alırız inş.

Bence hic kan tahlili filan verme.. bu seferde ikiye katlayacak mi acaba stresi oluyor.. cok yuksek ihtimal gebesin yediklerine ictiklerine dikkat et agir filan kaldirma folik asit al icmeye basla mutlaka.. 2 hafta sonra kadin doguma git bence.. ben böyle yaptım..

Bence hic kan tahlili filan verme.. bu seferde ikiye katlayacak mi acaba stresi oluyor.. cok yuksek ihtimal gebesin yediklerine ictiklerine dikkat et agir filan kaldirma folik asit al icmeye basla mutlaka.. 2 hafta sonra kadin doguma git bence.. ben böyle yaptım..
Doğru söylüyorsun zaten adet olacaksam olacam kaçarı yok gebe isem günüm geçtikten sonra giderim hemkesemizi de görürüz belki

Back
X