Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaset testte çıkadabilir çıkmayadabilir. Negatif çıkarsa hamile değilsin anlamına gelmez adete 4 gün var 1 günde darbe oluyor sonuçtaKIZLAR ADETİME 4 GÜN VAR TEST YAPSAM ÇIKAR MI GEÇ DÖLLENME OLMUŞ OLABİLİR O UCUZ TESTLERDEN YAPSAM ÇIKAR MI YADA KAN VERSEM ÇIKAR MI??
YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM?
peki kan versem belli olur mu biliyor musunuzKaset testte çıkadabilir çıkmayadabilir. Negatif çıkarsa hamile değilsin anlamına gelmez adete 4 gün var 1 günde darbe oluyor sonuçtaGeç döllenme adet gecikmesi mevcutsa olur şu an belli olmaz diye düşünüyorum yanlışım varsa arkadaşlarım düzeltsin
![]()
beklemeye çalışıyorum canım iki göğsümde dokununca çok acıyor önceki ay sadece sağ göğsüm böyle ağrıyordu şimdi bu ay ikisi birdenCanım erken gebelik testleri var istersen ondan al dene bı ama bana sorarsan adetinin geçmesini bekle derim
Göğüs ağrısı yanıltıcı malesefbeklemeye çalışıyorum canım iki göğsümde dokununca çok acıyor önceki ay sadece sağ göğsüm böyle ağrıyordu şimdi bu ay ikisi birden
1 buçuk sene oldu bekliyoruz![]()
ya bilmiyorum işte karnım şiş kasıklarımda birşeyler oluyor anlayamıyorum eğer varsa kanda çıkar mı diye merak ediyorum aslında böyle var mı yok mu diceme öğrenmek istiyorum bekleyince daha çok ümitleniyorumGöğüs ağrısı yanıltıcı malesef![]()
İnsan ne kadar çok umutlanirsa o kadar çok belirti arıyor malesef ne belirtiler gördüm negatiftiya bilmiyorum işte karnım şiş kasıklarımda birşeyler oluyor anlayamıyorum eğer varsa kanda çıkar mı diye merak ediyorum aslında böyle var mı yok mu diceme öğrenmek istiyorum bekleyince daha çok ümitleniyorum![]()
kanda çıkar mı yapsamİnsan ne kadar çok umutlanirsa o kadar çok belirti arıyor malesef ne belirtiler gördüm negatifti
Ne zaman yumurtlama gördünüzkanda çıkar mı yapsam
17 sinde diye biliyorumNe zaman yumurtlama gördünüz
O zaman çıkmaz erken daha17 sinde diye biliyorum
Kanda çıkma ihtimali var ama o bile negatif olursa geç döllenme olabilir yumurtlamadan en fazla 15 gün geçmiş olması lazımpeki kan versem belli olur mu biliyor musunuz![]()
o zaman nabıyım ki sen ne dersin?Kanda çıkma ihtimali var ama o bile negatif olursa geç döllenme olabilir yumurtlamadan en fazla 15 gün geçmiş olması lazım
ne zaman yapmalıyımO zaman çıkmaz erken daha
Adet günü malesef o zaman 14. Gün falan oluyorne zaman yapmalıyım
Benimde 3 günüm var bugün kandan yaptırdım negatif hayal kırıklığına uğramamamk için bence adet günün geçince yapKIZLAR ADETİME 4 GÜN VAR TEST YAPSAM ÇIKAR MI GEÇ DÖLLENME OLMUŞ OLABİLİR O UCUZ TESTLERDEN YAPSAM ÇIKAR MI YADA KAN VERSEM ÇIKAR MI??
YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM?
adet günü yaparım o zaman canımAdet günü malesef o zaman 14. Gün falan oluyor
sağol canım senin nasıl belirtilerin vardı test yaptınBenimde 3 günüm var bugün kandan yaptırdım negatif hayal kırıklığına uğramamamk için bence adet günün geçince yap