- 16 Kasım 2021
- 101
- 69
- 28
- 24
- Konu Sahibi merak ediyorum
Biri dün yapılan diğerini bugün yaptım bugün daha belirgin çizgi varsa bile adetimin gecikmesini beklemeyi düşünüyorum ama var mıdır sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var gibi cnm da vallahi hayret ediyom adet gecikmeden nasi cikiyoki 4 gunmu vardi gununuzeBiri dün yapılan diğerini bugün yaptım bugün daha belirgin çizgi varsa bile adetimin gecikmesini beklemeyi düşünüyorum ama var mıdır sizce
evet 4 gün var valla ben hep ters yaptım adetten önce bu zamana kadar bir kimyasal gebelik geçirdim inşallah değildir bu da kimyasal çıkıyor yani sizin çıkmamakmış mıydı adetten öncevar gibi cnm da vallahi hayret ediyom adet gecikmeden nasi cikiyoki 4 gunmu vardi gununuze
benim hic olmadi cnm yaa cikmaz diyollar da onda diyom bende ugrasiyom olmadi henuzevet 4 gün var valla ben hep ters yaptım adetten önce bu zamana kadar bir kimyasal gebelik geçirdim inşallah değildir bu da kimyasal çıkıyor yani sizin çıkmamakmış mıydı adetten önce
ne kadardır düşünüyorsunbenim hic olmadi cnm yaa cikmaz diyollar da onda diyom bende ugrasiyom olmadi henuz
5 yildirne kadardır düşünüyorsun
Herhangi bi sorun var mı bişey denediniz mi aşılama tüp bebek vs.5 yildir
yok cnm ya bi sorun yok beni yoran o zaten sorun olmadigi halde olmuyo iki kerede asilama yapildi oda olmadi bu ay biraktim bndeHerhangi bi sorun var mı bişey denediniz mi aşılama tüp bebek vs.
Ümit kesme canım allahtan bıraktım dediğin anda rabbim sana güzelinden nasip etsin inşallah bana sana isteyen herkeseyok cnm ya bi sorun yok beni yoran o zaten sorun olmadigi halde olmuyo iki kerede asilama yapildi oda olmadi bu ay biraktim bnde
amin cnm sen ne zmndir istiyosunÜmit kesme canım allahtan bıraktım dediğin anda rabbim sana güzelinden nasip etsin inşallah bana sana isteyen herkese
3aydır istiyoruz bizde herseferinde umut ediyorum oldu diye ama olmadı busefer ümitliyim ya bikaç belirtim var ona güveniyorum rabbim biliyor inşallah busefer olur birazdan test yapıcam 1hafta kadar var adetime inşallah çıkaramin cnm sen ne zmndir istiyosun
yaa oylemo ozelden atsana banada yapinca birde nasil belirtilerin var cnm benimde 6 gun falan kaldi adetime3aydır istiyoruz bizde herseferinde umut ediyorum oldu diye ama olmadı busefer ümitliyim ya bikaç belirtim var ona güveniyorum rabbim biliyor inşallah busefer olur birazdan test yapıcam 1hafta kadar var adetime inşallah çıkar
geçen ay yumurtlama gününde veya 1 gün öncesi yumurta akına karışmıi çok az bi leke gördüm bu yunurtlama gününün geldiğini gösteren bişey diye biliyorum umarım doğrduru okuduğum yerlerde öyle yazıyordu herneyse bu ayın 5 inde 5nisan yumurtlama günümdü 2 uygulamadan takip ediyorum ben flo ve meetyou flo bazen saçmalıyor oyüzden pek şey yapmıyorum ama diğer uygulamaya göre 5inde yumurtlama günü idi diğerinde 2si ama 2 sinde değerlendirmedik diğer uygulamaya göre 5inde değerlendirdik ve bu yunurtlama döneminde 1gün yaşandıysa ertesi gün yaşamadık diğer gün yaşadık öyle öyle denedik 3 kere acaba hamile olma ihtimali varmı böyle ve busefer hiç lekem frlan olmadu benim yunurtlama gününde acaba normalmi yoksa nedir + çok çok hafif batma vardı kasıkta 2 gün öncesine kadar ama geçiyor baş ağrım var var bikaçgünönce yine ğöğüs ve uçlarında sızlamam oldu + sırt ve belim ağrıyor kolum arada sızlanıyordu bacağımda aynı şekil ama sonra geçti 2 kere felandq misem bulanır gibi oldu ama geçti sonra hemen bunun izerinde pek durmuyorum böyle yaniyaa oylemo ozelden atsana banada yapinca birde nasil belirtilerin var cnm benimde 6 gun falan kaldi adetime
Tabii atarımyaa oylemo ozelden atsana banada yapinca birde nasil belirtilerin var cnm benimde 6 gun falan kaldi adetime
benimde gogus agrim var her adet oncesi oldugu gibigeçen ay yumurtlama gününde veya 1 gün öncesi yumurta akına karışmıi çok az bi leke gördüm bu yunurtlama gününün geldiğini gösteren bişey diye biliyorum umarım doğrduru okuduğum yerlerde öyle yazıyordu herneyse bu ayın 5 inde 5nisan yumurtlama günümdü 2 uygulamadan takip ediyorum ben flo ve meetyou flo bazen saçmalıyor oyüzden pek şey yapmıyorum ama diğer uygulamaya göre 5inde yumurtlama günü idi diğerinde 2si ama 2 sinde değerlendirmedik diğer uygulamaya göre 5inde değerlendirdik ve bu yunurtlama döneminde 1gün yaşandıysa ertesi gün yaşamadık diğer gün yaşadık öyle öyle denedik 3 kere acaba hamile olma ihtimali varmı böyle ve busefer hiç lekem frlan olmadu benim yunurtlama gününde acaba normalmi yoksa nedir + çok çok hafif batma vardı kasıkta 2 gün öncesine kadar ama geçiyor baş ağrım var var bikaçgünönce yine ğöğüs ve uçlarında sızlamam oldu + sırt ve belim ağrıyor kolum arada sızlanıyordu bacağımda aynı şekil ama sonra geçti 2 kere felandq misem bulanır gibi oldu ama geçti sonra hemen bunun izerinde pek durmuyorum böyle yani
Ayy testi yanlış yaptım yaa yani fazla beklettimbenimde gogus agrim var her adet oncesi oldugu gibi
Acaba adetmi yoksa hamilelik olduğu içinmi genelde aynı diyorlarbenimde gogus agrim var her adet oncesi oldugu gibi
bilmiyom valla cnm yaAcaba adetmi yoksa hamilelik olduğu içinmi genelde aynı diyorlar
Ben de 2 yıldır abla bizde de hiç bi sorun yokamin cnm sen ne zmndir istiyosun
siz kac yasindasinizBen de 2 yıldır abla bizde de hiç bi sorun yok