Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok hafif görünüyor gibi kaçıncı dakikada gördünüz acababakar mısınız varmı
yaptım dayanamadım geri aldım elime 5 dakika bile olmamıştırçok hafif görünüyor gibi kaçıncı dakikada gördünüz acaba
bat ne zaman yarın tekrar deneyin istersenizyaptım dayanamadım geri aldım elime 5 dakika bile olmamıştır
ay inşallah ya ❤Var gibi canım
19 ekim 4 günüm var cumartesi kadar beklesem diyordumbat ne zaman yarın tekrar deneyin isterseniz
Cnm var baya belli güvenilir test ile yaptıysan tüp bebişe gerek kalmadı demektirrr ay hadi İnşallahMerhaba arkadaşlar günaydın sabah ilk idrarla yaptım 3gun gecikmem vardı ben yanlış mı görüyorum test mi bozuk 2yildir bir çok tedavi eldim Aralık'ta tüp Bebek için ön hazırlığa başladık
2 yıldır her ay test yapıyorum nerdeyse ilk defa ilk dakikada çizgi çıktı o kadar bı heyecanlandim ki kimseyede soyleyemedi çünkü bir iki kere böyle oldu ve kan negatif çıktı şimdi bütün duygular karışıkMerhaba arkadaşlar günaydın sabah ilk idrarla yaptım 3gun gecikmem vardı ben yanlış mı görüyorum test mi bozuk 2yildir bir çok tedavi eldim Aralık'ta tüp Bebek için ön hazırlığa başladık
hayırlı olsun canım kan ver netleşsin zaten ne zaman tedaviye karar verilse kendiliğinden kalıyorMerhaba arkadaşlar günaydın sabah ilk idrarla yaptım 3gun gecikmem vardı ben yanlış mı görüyorum test mi bozuk 2yildir bir çok tedavi eldim Aralık'ta tüp Bebek için ön hazırlığa başladık
Yanlış görmüyorsun bende görüyorum canımMerhaba arkadaşlar günaydın sabah ilk idrarla yaptım 3gun gecikmem vardı ben yanlış mı görüyorum test mi bozuk 2yildir bir çok tedavi eldim Aralık'ta tüp Bebek için ön hazırlığa başladık
Var gözüküyor canım inşallah test yaniltmiyodurbakar mısınız varmı
Freely diye bir test daha önce de onunla yaptim hep negatif çıkıyordu eczaneden alırken en iyisi olsun güvenilir olsun dedim bunların yanılma payı çok düşük dedi amaCnm var baya belli güvenilir test ile yaptıysan tüp bebişe gerek kalmadı demektirrr ay hadi İnşallah
Freely erken gebelikYanlış görmüyorsun bende görüyorum canımtestin markası ne
İnşallah inşallahVar gözüküyor canım inşallah test yaniltmiyodur![]()
Freely yalancı pozitif çok çıkarıyor ya Başka markayla dene canim inşallah vardır. Gecikmende varmış bide kaset test alıp onlarla da deneFreely erken gebelik
Cnm freelyde yalancı pozitif olabiliyormuş burda yaşayanlar varmış ama sen yine bir başka güvenilir test al Awox varsa özellikle ondan al ben onu kullanıyorum hiç yalancı pozitif vermiyor bide onla dene eğer onda da böyle çıkarsa hemen kan ver öğrenFreely diye bir test daha önce de onunla yaptim hep negatif çıkıyordu eczaneden alırken en iyisi olsun güvenilir olsun dedim bunların yanılma payı çok düşük dedi ama![]()