• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetime 4 gün var testime bakarmısınız çok silik görüyorum sanki?

Bu kadar net hiç görmedim zaten hep fener ışığı ile falan bakardım bende ilk defa böyle oldu 1.dk içinde çıkınca kalp atışım hızlandı
Ay bende öyleydim gider gelir bakardım içini bile açardım hala da öyle bende istiyorum şuan 3 çocugu inşallah kanda da çıkar olumlu sonuclar alorsizniz paylaşın burdam

Akşam saati yaptım biraz silik çıktı ama days doctor ile yarın sabah ilk idrarla bı daha yapacağım bakalım yarın testide vereceğim

Eklentiler

• IMG_20251015_191608.webp
    IMG_20251015_191608.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20251015_191535.webp
    IMG_20251015_191535.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 20
Test yapıyorsun çift çizgi çıkıyor heyecan Umut hepsi bir arada sonra hüsran oluyor
Yaaa gerçekten çok üzüldüm ne biçim test yapıyorlar Allah bildiği gibi yapsın. Bende 6 senedir bekliyorum seni çok iyi anlıyorum ama lütfen üzülmemeye çalış olur mu🙏🥹

Yaaa gerçekten çok üzüldüm ne biçim test yapıyorlar Allah bildiği gibi yapsın. Bende 6 senedir bekliyorum seni çok iyi anlıyorum ama lütfen üzülmemeye çalış olur mu🙏🥹
Anlamıyorum ki insanların ümitleri ile oynuyorlar nasıl heyecan yapıp sevinmiştim dünden beri karnımı seviyorum ordamisin annecim diyerek 😢

Anlamıyorum ki insanların ümitleri ile oynuyorlar nasıl heyecan yapıp sevinmiştim dünden beri karnımı seviyorum ordamisin annecim diyerek 😢
Ya deme öyle bende çok kötü oldum😔 inşallah birgün bizimde yüzümüz gülecek gecikiyorsa güzelleşecek demektir. Vardır Rabbimin nasip ettiği zaman🙏

Back
X