Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ümidini kaybetme ama kan ver en kesin çözümAdetime 4 gün vardı erken gebelik testi yaptım negatif ümidi kaybetmeli miyim ?
Akıntım var
Göğüslerdehassasiyet var
Başka da belirti yok
Bunlar benim adet belirtilerimde de vardı
Offf![]()
Adet gününe kadar beklemek en iyisi herkes de farklı canımAdetime 4 gün vardı erken gebelik testi yaptım negatif ümidi kaybetmeli miyim ?
Akıntım var
Göğüslerdehassasiyet var
Başka da belirti yok
Offf![]()
Akıntı derken nasıl bir akıntı?Adetime 4 gün vardı erken gebelik testi yaptım negatif ümidi kaybetmeli miyim ?
Akıntım var
Göğüslerdehassasiyet var
Başka da belirti yok
Offf![]()
Bende şubatta test yaptım tek çizgi çıktı kan testi verdim kanda pozitif çıktı kan testi verin benceAdetime 4 gün vardı erken gebelik testi yaptım negatif ümidi kaybetmeli miyim ?
Akıntım var
Göğüslerdehassasiyet var
Başka da belirti yok
Offf![]()
Sarı yapışkan değil ıslak gibiAkıntı derken nasıl bir akıntı?
Çok sağol içime su serptinizÜmidini kaybetme ama kan ver en kesin çözüm
Çok sağol yaa içime biraz su serpildiHayır kaybetme bende de aynısı oldu dört gün kala negatif bir gün kala pozitif görmüştüm biraz daha bekle inşaAllah hayırlısı ile olur
Evet daha erken ben dün yaptım silik çizgi gördm bugün regl günüm ama yok olmadım pazartesi gidicem bende bekle en doğrusıÇok sağol yaa içime biraz su serpildi![]()
Benim de soluk kahverengi ve soluk kırmızı olarak iki gün az az akıntım oldu, adet günüme 5 gün var, test yapmalı mıyım yoksa beklemeli miyim... Bence siz de adet gününüz gelince gecikmeye girerse test yapın kesin sonuç almış oluruz inşallah :)Sarı yapışkan değil ıslak gibi
Ufff bende aynı 5 gün kala testte negatif gördüm ümüdımi yitirdim gibi bi yandan hala ümit var sizde durum ne oldu acaba?Adetime 4 gün vardı erken gebelik testi yaptım negatif ümidi kaybetmeli miyim ?
Akıntım var
Göğüslerdehassasiyet var
Başka da belirti yok
Offf![]()
Canım hamile misinEvet daha erken ben dün yaptım silik çizgi gördm bugün regl günüm ama yok olmadım pazartesi gidicem bende bekle en doğrusı
EvettCanım hamile misin
Oy maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim ilk öğrendiğinde değerin kaçtı
ALLAH razı olsun darısı isteyen herkesin başınaOy maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim ilk öğrendiğinde değerin kaçtı
Ben regl oldumCanım hamile misin
Birdahaki aya inşAllahBen regl oldum![]()
Biraz geçmiş ama sizi merak ettim sonucunuz nedir bende yaşadım bu akıntıyı ama durdu adetime 4 gün var o akıntı 2gun sürdü sonra kesildiBenim de soluk kahverengi ve soluk kırmızı olarak iki gün az az akıntım oldu, adet günüme 5 gün var, test yapmalı mıyım yoksa beklemeli miyim... Bence siz de adet gününüz gelince gecikmeye girerse test yapın kesin sonuç almış oluruz inşallah :)
Benim maalesef hamilelik değilmiş nedenini bilmiyorum ama tam gününde adet oldum...Biraz geçmiş ama sizi merak ettim sonucunuz nedir bende yaşadım bu akıntıyı ama durdu adetime 4 gün var o akıntı 2gun sürdü sonra kesildi