Gebeliğe Hazırlık Adetime 4 gün vardı erken gebelik testi yaptım negatif ümidi kaybetmeli miyim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

naimeyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
98
28
38
Adetime 4 gün vardı erken gebelik testi yaptım negatif ümidi kaybetmeli miyim ?
Akıntım var
Göğüslerdehassasiyet var
Başka da belirti yok
Bunlar benim adet belirtilerimde de vardı
Offf 😟😟😟

Akıntım var
Göğüslerdehassasiyet var
Başka da belirti yok
Offf 😟😟😟
Adet gününe kadar beklemek en iyisi herkes de farklı canım

Akıntım var
Göğüslerdehassasiyet var
Başka da belirti yok
Offf 😟😟😟
Akıntı derken nasıl bir akıntı?

Hayır kaybetme bende de aynısı oldu dört gün kala negatif bir gün kala pozitif görmüştüm biraz daha bekle inşaAllah hayırlısı ile olur

Akıntım var
Göğüslerdehassasiyet var
Başka da belirti yok
Offf 😟😟😟
Bende şubatta test yaptım tek çizgi çıktı kan testi verdim kanda pozitif çıktı kan testi verin bence

Sarı yapışkan değil ıslak gibi
Benim de soluk kahverengi ve soluk kırmızı olarak iki gün az az akıntım oldu, adet günüme 5 gün var, test yapmalı mıyım yoksa beklemeli miyim... Bence siz de adet gününüz gelince gecikmeye girerse test yapın kesin sonuç almış oluruz inşallah :)

Akıntım var
Göğüslerdehassasiyet var
Başka da belirti yok
Offf 😟😟😟
Ufff bende aynı 5 gün kala testte negatif gördüm ümüdımi yitirdim gibi bi yandan hala ümit var sizde durum ne oldu acaba?

Oy maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim ilk öğrendiğinde değerin kaçtı
ALLAH razı olsun darısı isteyen herkesin başına🥰 ben reglden önce test yapmıstım silikti 3 gün geçmesini bekledim yaptırdığmda 678 cıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim çok şükür 2 ye katlanmıştı 🤲❤️

Benim de soluk kahverengi ve soluk kırmızı olarak iki gün az az akıntım oldu, adet günüme 5 gün var, test yapmalı mıyım yoksa beklemeli miyim... Bence siz de adet gününüz gelince gecikmeye girerse test yapın kesin sonuç almış oluruz inşallah :)
Biraz geçmiş ama sizi merak ettim sonucunuz nedir bende yaşadım bu akıntıyı ama durdu adetime 4 gün var o akıntı 2gun sürdü sonra kesildi

Biraz geçmiş ama sizi merak ettim sonucunuz nedir bende yaşadım bu akıntıyı ama durdu adetime 4 gün var o akıntı 2gun sürdü sonra kesildi
Benim maalesef hamilelik değilmiş nedenini bilmiyorum ama tam gününde adet oldum...

Back
X